Luni-Vineri 9-16

Cuptor incorporabil Beko BIM12300XPS, 72L, inox

ID Produs: 151177


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Cuptor incorporabil

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Cuptor incorporabil Beko BIM12300XPS, 72L, inox de la Beko

Autocuratare pirolitica

Intelegem cat de dificil poate fi sa petreci ore in sir pentru curatarea cuptorului. De aceea cuptoarele noastre cu programul de Autocuratare pirolitica se curata singure printr-o simpla apasare de buton. Cuptoarele Beko transforma grasimea si murdaria in cenusa. Resturile de cenusa se indeparteaza printr-o simpla stergere cu o laveta.

AeroPerfect

Distributie perfecta a aerului, preparate gatite la perfectie. AeroPerfect te ajuta sa gatesti cu precizie, oferind un algoritm nou de distribuire a caldurii in interiorul cuptorului, pentru a reduce la minimum fluctuatiile de temperatura. AeroPerfect asigura astfel un proces de gatire omogena prin distribuirea uniforma a aerului cald, datorita noului design al sistemului de ventilatie, al fluxului de aer cald crescut in interiorul cuptorului si al grill-ului cu suprafata si putere marita.

SoftClose® door

Noul sistem de balamale determina ca inchiderea usii sa se realizeze delicat, fara nici un zgomot. Astfel niciun membru al familei nu va sti de surpriza culinara pe care le-o pregatesti.

3D Cooking

Modul de gatit 3D permite operarea simultana a tuturor elementelor de incalzire. In acest fel se asigura o distribuire uniforma a caldurii in interiorul cuptorului.

 

 

 
 
Informatii Tehnice:
Tip cuptor - Multifunctional
Serie - b300
Alimentare - Electric
Tip de curatare - SteamShine® Cleaning
Numar programe - 9
Volum (l) - 72
Clasa energetica - A+
Tip control - Butoane
Consum energie gatire conventionala(kWh) - 0.95
Consum energie gatire cu ventilare(kWh) - 0.69
Culoare - Inox
Dimensiune neta (lxLxA,cm) - 59,5x59,4x56,7
Greutate neta (kg) - 36.8
 
Accesorii:
Rafturi telescopice - Da
Tava adanca pentru gatit - Da
Tava standard - Da
Gratar - Da
  • General
    • Capacitate
      71 l

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.