Luni-Vineri 9-16

Cuptor incorporabil Bosch HBT537FB0, Electric, Multifunctional, 10 functii, 10 de programe automate, Grill, EcoClean Direct, 71 L, Clasa A, Negru

ID Produs: 202098

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 10 zile

2.762,28 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +276,23 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +414,34 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 112.57 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Cuptor incorporabil Bosch HBT537FB0, Electric, Multifunctional, 10 functii, 10 de programe automate, Grill, EcoClean Direct, 71 L, Clasa A, Negru de la BOSCH

  • EcoClean Direct - intretinere aproape fara efort a cuptorului, datorita sistemului de autocuratare pentru peretele posterior
  • Suporturi telescopice pe 1 nivel - pentru introducerea si scoaterea usoara si in siguranta a tavilor de copt
  • Usa cu sistem SoftOpen si SoftClose - usa se deschide si se ȋnchide foarte usor si silentios
  • AutoPilot 10 - fiecare preparat este un succes perfect cu ajutorul celor 10 programe automate presetate
  • Termometru pentru friptura - masoara temperatura optima din centrul fripturii

 

EcoClean Direct: sistem autocuratare pentru peretele posterior.

Sistemul de autocuratare EcoClean Direct nu presupune consum suplimentar de energie, facand intretinerea cuptorului foarte usoara. Un strat special compus din particule nanoceramice de pe peretii interiori ai cuptorului descompune murdaria, tot acest proces avand loc in timpul gatirii - fiind activ pe intreaga durata de functionare a aparatului. Economie de timp si energie.

 
   

Manevreaza preparatele in siguranta si mai usor.

Sistemul nostru de rafturi este sigur si usor de utilizat. Este mult mai usor sa asezi mancarea la nivelul echipat cu sine telescopice. Nu mai trebuie sa deschizi cuptorul incins pentru a verifica starea preparatului.

 
   

Gatirea automata simplificata.

Cu AutoPilot 10 puteti gati masa perfecta. Dupa plasarea preparatului in cuptor, setati - din 10 - programul automat potrivit din meniul afisajului. Trebuie doar sa adaugati greutatea vasului si sa apasati „Start”. AutoPilot preia apoi si determina modul de gatire, temperatura si durata de gatire. Acesta chiar opreste programul spre sfarsitul timpului de gatit. Deoarece unele tipuri de preparate cu AutoPilot necesita utilizarea de vase cu capac, peretii interni raman, de asemenea, curati. Gatitul nu ar putea fi mai simplu.

 
   

Sonda termometru pentru carne elimina presupunerile din activitatea de gatit.

Termometrul pentru friptura incorporat este perfect pentru mentinerea temperaturii potrivite in aliment – introduci doar in aliment, conectezi cuptorul si selectezi temperatura interioara dorita. In acest mod, fripturile sau fileurile tale, de exemplu, vor fi intotdeauna perfect fragede utilizand o metoda de gatit delicata.

 
   

Inchidere usoara

Usile cuptorului sunt acum mai convenabile ca niciodata: un mecanism special de amortizare impiedica inchiderea zgomotoasa a usilor cuptorului. Pe masura ce impingi usor usa, aceasta se opreste chiar inainte de inchidere, apoi se inchide usor si linistit, garantand astfel o viata lunga, atat pentru cuptorul tau, cat si pentru usa cuptorului.

 
   

Acum poti sa coci uniform folosind pana la trei niveluri

Acum poti coace tot felul de bunatati fara sa le amesteci aromele. Poti pregati prajituri pe trei niveluri simultan. Dar poti gati si trei feluri diferite de mancare in acelasi timp: o lasagna pentru seara, o friptura pentru maine si briose pentru desert. Ventilatorul 3D Hotair distribuie caldura rapid si uniform la toate nivelurile, fara transfer de arome.

 
   

Curatare usoara

Cuptorul tau este usor murdar si doresti sa il cureti rapid? Trebuie doar sa plasezi aproximativ 400 ml de apa si o picatura de lichid de spalat in tava partea inferioara a cuptorului si apoi seteaza modul, temperatura si durata corespunzatoare de incalzire. Sistemul de curatare ecologic inmoaie reziduurile, astfel incat sa il poti sterge, pentru o curatare simpla si rapida a cuptorului.

 
   

Modul delicat de coacere.

Vrei sa economisesti energie in timp ce gatesti? Cu Hotair delicat, am imbunatatit modul de incalzire care este cel mai frecvent utilizat in gospodarii. Ventilatorul distribuie caldura uniform in cavitatea cuptorului, ceea ce poate ajuta la economisirea energiei. Cand coci pe un singur nivel - cum ar fi produse de copt mici, prajituri in forme sau prajituri pe o tava de copt - nu este necesara preincalzirea.

 
   

Pentru o preparare variata

Tavile universale HalfTray (dimensiuni mici ) sunt perfecte atunci cand gatiti doua variante ale aceluiasi preparat. Sunt si mai perfecte pentru cantitati mai mici de alimente. De exemplu: cartofii coapti sunt pregatiti intr-o tava, in timp ce rosiile umplute sunt gatite in acelasi timp in a doua tava. Datorita dimensiunilor lor compacte, pot fi curatate cu usurinta intr-o masina de spalat vase Bosch. Iar daca produsele alimentare trebuie sa fie pastrate la rece inainte sau dupa preparare, acestea se potrivesc si in frigiderele Bosch.

 

 

 

 

 

Utilizare Rezidential
Tip cuptor Cuptor standard
Design Clasic
Tip inchidere usa Amortizata
Tip alimentare Electricitate
Material interior Email
Material usa Sticla
Tip panou de comanda Electronic
Deschidere usa Verticala
Accesorii incluse 1 x Tava universala 1 x Gratar combi
Culoare Negru

CARACTERISTICI TEHNICE

Eficienta energetica Clasa energetica A dintr-o gama de la A+++ la D
Putere 3400 W
Capacitate 71 l
Temperatura maxima 275 C

FUNCTII SI ACCESORII

Autocuratare EcoClean
Functii de gatire Grill Coacere Preincalzire Functie Pizza
Mod incalzire Incalzire sus-jos Incalzire de jos Incalzire 3D
Functii Control temperatura Iluminare interioara Blocare acces copii Sine telescopice Mentinere la cald Afisare ceas Termosonda Preincalzire rapida AutoPilot
Numar programe 10

DIMENSIUNI

Inaltime 59.5 cm
Latime 59.4 cm
Adancime 54.8 cm
Lungime cablu 1.2 m
Greutate 34.1 Kg
  • General
    • Capacitate
      71 l
    • Putere
      3400 W

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.