Luni-Vineri 9-16

Mop cu aburi Vileda Steam Plus XXL, negru

ID Produs: 205020

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc magazin suficient
Resigilate: 1
Pret resigilat: 349,00 lei

399,00 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +39,90 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +59,85 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 16.26 lei/luna
  • Curatare cu abur si Mopuri electrice Vileda Mop cu aburi Vileda Steam Plus XXL, negru

    Urme fine de utilizare

    Pret resigilat: 349,00 lei

Descriere Mop cu aburi Vileda Steam Plus XXL, negru de la Vileda

Vileda Steam Plus XXL este solutia igiena perfecta pentru curatarea podelei. Daca doriti sa curatati suprafete mai mari, acest aparat de curatat cu abur este perfect pentru nevoile dvs.

 

1. Curatare igienica

Vileda Steam Plus XXL indeparteaza cu usurinta 99,9%* din bacterii si virusi. Aparatul de curatat cu abur de 40 cm latime este ideal pentru curatarea podelelor dure mai mari daca doriti rezultate perfecte.

2. Curatarea covoarelor

Acest aparat de curatat cu abur curata diverse suprafete din casa ta pentru a asigura un mediu fara germeni pentru tine si familia ta. Utilizati accesoriul pentru covor pentru a va improspata covoarele.

3. Usor de depozitat

Doar pentru ca noul aparat de curatat cu abur XXL este mai mare nu inseamna ca este dificil de depozitat. Pur si simplu scoateti manerul si depozitati-l intr-un dulap mic.

 

 

 

Cu Vileda Steam Plus XXL, puteti curata usor si igienic suprafete si mai mari din casa dvs. Datorita latimii sale de 40 cm, ofera o acoperire fantastica a zonei. In acelasi timp, datorita manerului sau detasabil, poate fi depozitat cu usurinta in spatii mici, chiar si intr-un dulap.

Doriti sa va curatati podeaua rapid si igienic? Vileda Steam Plus XXL se incalzeste in cateva secunde si indeparteaza murdaria, varsarile si chiar ucide 99,9% dintre bacterii si virusi. Este solutia ideala pentru curatarea igienica - instrumentul perfect, rapid si usor pentru curatarea temeinica a pardoselilor cu efort minim.

Design nou. Maner nou. Incalzire mai rapida.
Noul mop cu abur Vileda Steam Plus XXL distruge 99,9% dintre bacterii si virusi* cu puterea aburului, fara a folosi substante chimice.

Se incalzeste in doar 15 secunde. Te-ai duce in cealalta camera sa faci curat? Doar deconectati-l si conectati-l din nou. Datorita noului sau sistem de senzori de temperatura, Vileda Steam Plus XXL poate fi folosit imediat.

Are o constructie usoara si un cap usor de rotit. Este intotdeauna la indemana si foarte usor de utilizat, in timp ce capul sau lat de 40 cm acopera suprafetele in mod eficient.
Ai nevoie de o solutie mai mica? In acest caz, cautati aparatul nostru de curatat cu abur Vileda Steam Plus.

Aparatul de curatat cu abur Steam Plus XXL ofera trei configuratii prestabilite ideale pentru diferite tipuri de podele. Alegeti intre nivelul minim de abur pentru lemn, nivelul maxim de abur pentru gresie si o functie de covor pentru improspatarea covoarelor pentru podele delicate.

*E. coli si virusul modificat Ankara vaccinia (MVA) la 1 minut dupa pulverizare (vezi instructiunile de utilizare).

 

Incalzire rapida

Se incalzeste in doar 15 secunde si nu trebuie reincalzit in cealalta camera.

 

Nivelul apei

Are o fereastra de indicator al nivelului apei, cu ajutorul careia poti verifica cu usurinta cantitatea de apa din interior si daca dispozitivul trebuie reumplut.

 

Usor de depozitat

Depozitarea unui aparat de curatat cu abur nu a fost niciodata mai usoara!Doar scoateti manerul si il puteti depozita in orice dulap mic.

Omoara bacteriile

Pentru o casa curata din punct de vedere igienic, fara utilizarea de substante chimice, distruge pana la 99,9% dintre bacterii si virusi* cu puterea aburului.

 

Proiecta

Latimea de 40 cm si aburul asigura rezultate excelente de curatare si o manipulare usoara.

 

Usor de depozitat

Chiar daca este un aparat de curatat cu abur latime de 40 cm, Steam Plus XXL poate fi usor dezasamblat si depozitat intr-un spatiu mic, chiar si intr-un dulap mic.

 

3 setari de abur

Vileda Steam Plus XXL are trei niveluri de abur prestabilite: pentru parchet, mocheta si gresie.

 

Maner ergonomic

Manerul proiectat ergonomic permite un unghi perfect de curatare, ceea ce are ca rezultat o prindere confortabila pe podea si o manevrare fara efort.

 

Greutate usoara, usor de utilizat

Datorita greutatii reduse a lui Steam Plus XXL, il poti transporta cu usurinta dintr-un loc in altul din casa ta. Datorita capului sau rotativ, se potriveste chiar si sub mobilier.

 

 

Tip produs Mop
Utilizare Interior
Material Plastic
Tip peri Sintetici
Tip mop Plat
Culoare Negru Galben Rosu melage
Continut pachet 1 x Mop

DIMENSIUNI

Latime 40 cm
Maner extensibil nu

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.