Luni-Vineri 9-16

Hub USB Axagon HMC-4KX3, Triple 4k Display, Superspeed USB-c, 2 HDMI, DP, GLAN, 3 USB-A, PD, card reader, audio out, carcasa metalica

ID Produs: 207074

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 10 zile

543,86 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 22.16 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Hub USB Axagon HMC-4KX3, Triple 4k Display, Superspeed USB-c, 2 HDMI, DP, GLAN, 3 USB-A, PD, card reader, audio out, carcasa metalica de la AXAGON

Porturi 1 x Audio 1 x DisplayPort 1 x RJ-45 2 x HDMI 1 x USB-C 1 x SD Card Slot 3 x USB-A
Alimentare USB-C
Dimensiune (mm) 256 x 23 x 90 mm
Greutate 317 g
Culoare Gri metalizat
Altele Plug and Play Power Delivery 3.0
Continut pachet 1 x Cablu USB-C 1 x Hub USB

Hub-ul multiport USB-C 5Gbps TRIPLE 4K DISPLAY AXAGON HMC-4KX3 va extinde laptopul cu noua porturi si cititor de carduri de memorie SD / microSD. Puteti conecta usor si rapid pana la trei monitoare, trei dispozitive USB, o retea Gigabit Ethernet, casti si un cititor de carduri la computerul dvs. in acelasi timp, prin intermediul conectorului USB-C cu doua fete. De asemenea, aveti posibilitatea de a alimenta in acelasi timp un laptop cu ajutorul tehnologiei Power Delivery. Hub-ul USB-C va va oferi o statie de andocare 11in1 universala si puternica pentru laptopurile moderne.

 

Hub-ul USB ofera trei iesiri USB cu conectori USB-A standard. De asemenea, hub-ul poate gestiona conectarea permanenta a mai multor unitati externe simultan. Viteza de transfer de pana la 5Gb/s datorita interfetei rapide USB 3.2 Gen 1. Hub-ul va permite, de asemenea, incarcarea telefoanelor si tabletelor cu un curent de pana la 1,5 A/5 V, astfel incat sa puteti incarca cu usurinta, de exemplu, un smartphone Android, Apple iPhone, Apple iPad etc.

 

Conectorul USB-C este rezervat doar pentru alimentarea si incarcarea simultana a laptopurilor care utilizeaza tehnologia Power Delivery 3.0 cu o putere de pana la 100W. Conectati incarcatorul USB-C Power Delivery la hub si conectati hub-ul la laptop. Astfel, se economiseste un port USB-C. Conditia este un laptop cu suport de incarcare Power Delivery de la portul USB-C si un incarcator PD adecvat.

 

Fiecare dintre cele trei iesiri video (2 x HDMI + 1 x DisplayPort) ofera o imagine de inalta calitate pana la rezolutia Ultra HD 4K/60Hz.  De asemenea, sunt acceptate frecvente inalte la rezolutiile populare pentru jocuri de 2K/144Hz sau FullHD/240Hz. Chiar si atunci cand sunt conectate trei monitoare in acelasi timp, statia de andocare poate oferi o rezolutie de pana la 4K/30Hz pe fiecare dintre ele. Datorita suportului HDR (high dynamic range), va puteti bucura fara restrictii de o gama semnificativ extinsa de culori si contraste. Pentru buna functionare a iesirii video este necesar un port USB-C sau un port Thunderbolt 3/4 activat cu DisplayPort Alternate Mode (DP Alt Mode). Suportul pentru rezolutiile si frecventele maxime acceptate de mai sus necesita conectarea la un computer cu DisplayPort versiunea 1.4.

 

Placa de retea Gigabit extinde computerul printr-o conexiune de retea rapida, adauga conectorul de retea RJ-45 lipsa sau o alta placa de retea.

 

Cititorul de carduri accepta toate versiunile actuale de carduri SD si microSD, inclusiv SDXC si microSDXC cu o capacitate de pana la 2TB. Viteza mare de transfer de date asigurata de interfata USB 3.2 Gen 1. Cititorul de carduri permite manipularea simultana a cardurilor in ambele sloturi si copierea directa intre ele.

Corpul robust din aluminiu asigura rezistenta mecanica si o racire de calitate a statiei de andocare. Forma in forma de pana a hub-ului incurajeaza utilizarea acestuia ca suport pentru laptop pentru o racire mai buna si o pozitionare ergonomica. De asemenea, cablul USB-C inclus este conceput pentru a utiliza hub-ul ca un pad pentru laptop, lungimea optima de 40 cm impreuna cu conectorul curbat ii permite sa fie aproape in intregime ascuns sub laptop si sa contribuie la impresia unui birou curat. Cablul USB-C este detasabil si poate fi inlocuit cu un cablu mai lung, daca este necesar.

 

Datorita functiilor Plug and Play si Hot Plug, conectarea hub-ului in sine este foarte simpla, fara o instalare complicata, iar perifericele pot fi, de asemenea, conectate si deconectate cu usurinta in timp ce computerul functioneaza.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.