Luni-Vineri 9-16

Docking station Dell WD19, USB-C, adaptor 130W

ID Produs: 134598


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Docking

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Docking station Dell WD19, USB-C, adaptor 130W de la Dell

Docking station Dell WD19, USB-C, adaptor 130W
 
00:00Current time00:00
 
 
Alimentati-va dispozitivele
Alimentati-va ziua: Serviciul Dell ExpressCharge va permite sa incarcati pana la 80% intr-o ora, facandu-l cel mai eficient mod de a gestiona ziua de lucru.
Faceti mai mult: Chiar mai rapid cu ajutorul serviciului Dell ExpressCharge Boost - o functie care ofera o incarcare de pana la 35% in doar 20 de minute.
Incarcare neegalata: Mariti puterea de livrare si incarcati chiar mai repede cu o statie de andocare care ofera o putere de pana la 90W cu adaptor de alimentare de 130W.
 
Construit pentru viitor

Mix and match: Evoluati cum si nevoile dvs. se schimba cu docul nostru cel mai versatil. Design-ul gata pentru viitor va permite sa schimbati modulele cu usurinta daca aveti nevoie sa faceti schimbari de teren sau sa va actualizati sistemele.
Conectivitate maxima: Conectivitatea USB-C face mai usor ca oricand sa livreze energie, date, audio si video intr-un cablu convenabil, indiferent de sistemul pe care il utilizati. In plus, cu suport pentru FHD dual sau un singur monitor QuadHD, va puteti conecta la tot ce aveti nevoie.
Curatati si nu aveti probleme: ramaneti productiv prin montarea dispozitivului de andocare in spatele monitorului sau sub biroul dvs. cu ajutorul suportului optional, sigur VESA, care ofera flexibilitate completa prin intermediul cablului de un metru incorporat.
Informatii instant: cu viteze de transfer de date de pana la 10Gbps, puteti ramane productiv cand sunteti conectat la toate dispozitivele.
 
 
Optimizati-va spatiul de lucru
Lucrati fara intreruperi utilizand un singur firmware cu docurile noastre cele mai usor de gestionat vreodata. In plus, cu Dell Client Command Suite si Microsoft System Center Configuration Manager, puteti sa actualizati rapid si usor firmware-ul fara a reporni docul.

Gestionare sigura: Pastrati-va informatiile in siguranta cu ajutorul adresei MAC pass-thru si a dezactivarii de port la distanta. In plus, cu functii precum PXE Boot, Wake-on-LAN si multe altele, este mai usor decat oricand sa ramai productiv in timp ce gestionezi docul.

 

 

Docking Station WD19 130W, Display Support: 2x FHD @ 60 Hz, 1x QHD @ 60 Hz, 1x 4K @ 30Hz, Max Resolution: 3840 x 2160 @ 30Hz, Ports & Slots: 1x USB-C 3.1 Gen 2, USB-A 3.1 Gen 1 with PowerShare, Combo Audio/Headset, Audio Out, DisplayPort 1.4, HDMI 2.0b, USB-C Multifunction DisplayPort, Dual USB-A 3.1 Gen 1, Gigabit Ethernet RJ45, Power In, Power Adapter 130 Watt AC with up to 90 Watts power delivery, Dimensions 205mm x 90mm x 29mm, Dock Weight (without power adapter) 585g, 3-Year Limited Hardware Warranty with Advanced Exchange

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.