Luni-Vineri 9-16

DVD player Sencor SDV 2512H USB

ID Produs: 140431


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria DVD & Blu-ray Player

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere DVD player Sencor SDV 2512H USB de la Sencor

Nu lăsați colecția de filme. Cu playerul Sencor SDV 2512H DVD, puteți vedea eroii dvs. de film preferați oricând doriți. Și nu contează dacă aveți un televizor nou sau mai vechi.

Video și muzică - redă totul
Pe lângă DVD-urile originale, acest model redă, de asemenea, în mod sigur, majoritatea imaginilor arse pe oricare dintre discurile DVD-VIDEO, DVD ± R / RW, CD, CD-R / RW. De asemenea, poate reda muzică MP3 - de exemplu din portul USB din față. Formatele de imagine acceptate sunt MPEG-1 (VCD), MPEG-2 (SVCD, DVD), MPEG-4, XVID și Picture CD.

Confortul tău
Pagina conectorului este reprezentată de HDMI modern pentru o calitate a imaginii în calitate maximă și Scart pentru conectarea la televizoare mai vechi. Pe partea din față veți găsi apoi USB-ul deja menționat, precum și afișarea informațiilor. Pentru control se vor utiliza telecomanda livrată, precum și elementele de pe panoul frontal al dispozitivului.

Jucătorul se poate ocupa și de subtitrări externe și are un meniu multilingv OSD. De asemenea, impresionează prin consumul redus de energie de numai 15 W (maxim 1 W în regim de așteptare).

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.