Luni-Vineri 9-16

Tableta ePaper Amazon Kindle Scribe, ecran 10.2", 300 ppi, Standard Pen inclus, 32GB, Wi-Fi, Gri

ID Produs: 228273


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 4 zile

2.389,24 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +2 ani: +358,39 lei
Adauga extra-garantie +1 an: +238,92 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 97.37 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Tableta ePaper Amazon Kindle Scribe, ecran 10.2", 300 ppi, Standard Pen inclus, 32GB, Wi-Fi, Gri de la Amazon

 

Cititi si scrieti in mod natural ca pe hartie

Cu un ecran Paperwhite de 10,2", 300 ppi, Kindle Scribe este perfect pentru a citi si a scrie, chiar si in lumina directa a soarelui. Afisajul mare va ofera spatiu pentru a lua notite si a tine un jurnal si faciliteaza ajustarea dimensiunii fontului si a latimii marginilor pentru un confort de lectura imbunatatit. Scrierea pe Kindle Scribe se simte ca si cum ai scrie pe hartie. De la aderenta naturala a stiloului in mana si pana la sunetul pe care il auziti atunci cand scrieti, suprafata Kindle Scribe este creata pentru cea mai buna experienta posibila de citire si scriere.

 

Puterea stiloului

Kindle Scribe include fie un stilou Basic, fie un stilou Premium. Ambele iti ofera mai multe modalitati de utilizare a Kindle-ului decat oricand. Stiloul Premium Pen are o radiera dedicata si un buton de comanda rapida, care poate fi atribuit pentru a comuta fara probleme intre stilou, marcator si altele.

   

Adaugati note scrise de mana

Creati notite autocolante scrise de mana in milioane de carti electronice din Kindle Store fara a aglomera pagina. Atingeti pur si simplu locul in care doriti sa inserati o nota pe pagina pentru a captura rapid acel gand scris de mana pentru mai tarziu. Notele sunt organizate automat in functie de carte, intr-un singur loc, astfel incat sa puteti naviga, rasfoi si exporta cu usurinta toate notele dvs. din carte.

   

Mai multe moduri de a scrie

Un stilou si un marcator sunt intotdeauna la indemana, dar uneori aveti nevoie de mai multe optiuni. Incercati stiloul pentru o caligrafie frumoasa, treceti la marker pentru a va sublinia notitele sau folositi creionul pentru schite usoare. Unele instrumente de scris dispun de capacitati imbunatatite de presiune si inclinare.

   

Aranjati-va notitele

Cu ajutorul instrumentului de selectie lasso redimensionati, mutati, taiati, copiati sau lipiti notitele in interiorul si intre caiete si carti.

   

Luati notite in documentele dvs.

Importati in siguranta fisiere in Kindle Scribe prin Send-to-Kindle in browserul web de pe desktop, cu ajutorul butonului "Share" din aplicatia Kindle pentru iOS si Android sau direct prin Microsoft Word (este necesar un abonament Microsoft 365). Marcati fisierele PDF importate in aspectul original sau inserati note pe documentele Microsoft Word importate si pe alte formate de fisiere Send-to-Kindle compatibile.

   

Trimiteti caiete de notite contactelor dvs.

Convertiti, editati si trimiteti cu usurinta caietele scrise de mana sub forma de text colegilor si prietenilor dvs. Partajati prin e-mail pentru a le utiliza in documente sau prezentari.

   

Simplificati-va notitele vietii

Kindle Scribe este, de asemenea, un caiet si un jurnal cu sabloane incluse, cum ar fi hartie cu linii, planificatoare, liste de sarcini si multe altele. Nu mai cautati prin teancuri de hartie, pastrati notitele organizate in dosare si subdosare, iar acum vizualizati mai multe pagini ale caietelor dvs. deodata cu functia de prezentare generala a caietelor. Accesati caietele dvs. prin intermediul aplicatiei mobile Kindle.

   

Citire si scriere in orice lumina

Lumina calda reglabila si lumina frontala cu reglare automata ofera o experienta de citire si scriere confortabila si personalizata, zi sau noapte. Iar cu incarcarea prin USB-C si o baterie cu o durata de viata care dureaza luni de zile pentru lectura si saptamani pentru scris, va puteti cufunda in continutul dvs. fara grija de a gasi o priza de curent.

Diagonala display 10.2 inch
Rezolutie 2480 x 1860
Rezolutie optica 300 ppi

CARACTERISTICI GENERALE

Fisiere suportate PDF DOC RTF TXT EPUB HTML AZW JPEG GIF PNG DOCX AZW3 BMP AAX
Conectivitate USB Wi-Fi
Tip USB USB Type C
Continut pachet 1 x eBook Reader 1 x Cablu incarcare USB-C 1 x Premium Pen
Culoare Gri

MEMORIE

Capacitate stocare 32 GB

DIMENSIUNI

Inaltime 196 mm
Latime 230 mm
Grosime 5.8 mm
Greutate 433 g

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.