Luni-Vineri 9-16

Epilator Remington 7 in 1 Smooth & Silky EP7 EP7700, Acumulator, Wet&Dry, Perie Exfolianta, Pila Pedichiura, Alb/Argintiu

ID Produs: 120761

L



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Epilatoare

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Epilator Remington 7 in 1 Smooth & Silky EP7 EP7700, Acumulator, Wet&Dry, Perie Exfolianta, Pila Pedichiura, Alb/Argintiu de la REMINGTON

Epilatorul 7 in 1 Smooth & Silky EP7 iti ofera experienta de ingrijire persoanala suprema, mentinandu-ti pielea neteda si matasoasa, din cap pana in picioare.

Acest epilator elegant fara cablu poate fi utilizat atat umed, cat si uscat, fiind ideal pentru utilizarea in dus sau baie. In plus, acumulatorul cu incarcare rapida ofera o autonnomie de pana la 40 de minute.

Ajutandu-te sa te bucuri de pana la 4 saptamani fara par, acesta ofera performante mai rapide cu ajutorul celor 40 de pensete ce indeparteaza cu 60% mai multe fire de par dintr-o singura trecere*. Lumina de precizie si capul pivotant se vor asigura ca prinzi fiecare fir de par, de fiecare data, oferind un finisaj neted de neegalat.

Pentru a se asigura ca obtii o piele neteda si matasoasa din cap pana in picioare, Epilatorul EP7 vine impreuna cu sapte accesorii. Alege dintre capul ultimate contour, capul pentru detalii, capul de ras, pieptanul pentru bikini sau capul pentru masaj cu aloe vera, peria exfolinta sau capul pentru pedichiura.
 
Utilizare Umeda sau Uscata

Epilatorul fara cablu 7 in 1 Smooth & Silky EP7 poate fi utilizat atat pe pielea umeda cat si pe cea uscata, pentru a-ti acoperi toate nevoile. Bateria cu durata de viata mare se incarca repede si ofera o autonomie de pana la 40 de minute, asa ca nu trebuie sa te grabesti pentru a obtine perfectiunea! In plus, multumita performantelor mai rapide ce asigura cu 60% mai multe fire indepartate dintr-o singura trecere*, nu a fost niciodata mai usor sa te epilezi.

*In comparatie cu modelul anterior in testele de laborator
   
Alege dintre cele 7 accesorii pentru a obtine o piele neteda si matasoasa, din cap pana-n picioare

Cele sapte accesorii diferite iti permit sa iti tratezi fiecare zona a corpului, astfel vei arata perfect din cap pana-n picioare.
Zona corporala Corp
Tip produs Epilator clasic
Tip utilizare Uz casnic
Utilizare Piele uscata Piele umeda
Destinat pentru Radere Epilare Exfoliere
Tip functionare Pensete
Tip alimentare Acumulator
Tip operare Fara fir
Trepte de viteza 2
Numar puncte de prindere 40
Functii Rezistent la apa Maner anti-alunecare Masaj Lumina Lavabil Cap pivotant Wet&Dry
Continut pachet 1 x Husa de depozitare 1 x Perie de curatare 1 x Cap de ras 1 x Epilator 1 x Perie exfoliere 1 x Accesoriu pentru zona bikinilor 1 x Cap pentru pedichiura 1 x Cap pentru detalii pentru zone mai mici 1 x Cap pentru masaj cu Aloe Vera 1 x Cap Ultimate Contour
Culoare Alb/Argintiu

CARACTERISTICI TEHNICE

Tip acumulator Li-Ion
Autonomie acumulator 40 min
  • General
    • Fara fir
      da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.