Luni-Vineri 9-16

Trimmer Remington WPG4035

ID Produs: 47397

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 4 zile

148,74 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere Trimmer Remington WPG4035 de la REMINGTON

product_a7269_depliation_detailheader_wpg4035

Conceput pentru zonele delicate ale corpului și zona inghinală, acest trimmer are trei accesorii versatile pentru a se asigura că îți poți îngriji corpul după propriile preferințe. Datorită mânerului anti-alunecare și a agățătoarei, acest aparat este ideal pentru utilizarea în duș, dar în cazul unor urgențe de ultim moment Setul cu Trimmer Bikini Ultimate este la fel de eficient și pe pielea uscată.

Cu rezultate imediate și rapid, acest trimmer reprezintă cea mai ușoară metodă pentru îndepărtarea părului nedorit, ajutându-te să ai un corp îngrijit și pregătit pentru orice.

 

 


Utilizare sub duș

Acest produs poate fi utilizat atât umed cât și uscat, din moment ce este 100% rezistent la apă. În plus, este simplu de curățat – trebuie doar să detașezi capetele și să le clătești sub jetul de apă caldă pentru a îndepărta firele de păr.

 


Fii Pregătită Pentru Orice!

Peria Exfoliantă te ajută să obții un ras mai confortabil și ajută la prevenirea apariției firelor de păr crescute în piele. Capul cu perie se rotește pentru a îndepărta delicat celule moarte ale pielii și pentru a lăsa pielea exfoliată și netedă.

 

Toate caracteristicile:

 

  • Trimmer pentru detalii cu lame cu vârfuri rotunjite
  • Accesoriu cu pieptene ajustabil cu 3 setări de lungime diferite (2-6mm)
  • Mini aparat de ras cu sită cu Nano Silver: Hipoalergenic pentru un ras neted și igienic
  • Perie exfoliantă pentru zona inghinală
  • Poate fi utilizat sub duș având un mâner anti-alunecare, ideal pentru utilizarea umedă
  • Fără cablu – autonomie de până la 30 de minute
  • Indicator luminos pentru încărcare
  • Include perie de curățat și husă pentru depozitare
  • General
    • Fara fir
      da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.