Luni-Vineri 9-16

Aparat vertical automat cu aburi, de netezire a cutelor, igienizare si improspatare, Tefal Care For You YT4050E1, 1800W, abur variabil 65 g/min, 2L, detector rezervor gol, sistem anticalcar incorporat, ultra silentios, alb/ gri

ID Produs: 221759


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Fier de calcat

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Aparat vertical automat cu aburi, de netezire a cutelor, igienizare si improspatare, Tefal Care For You YT4050E1, 1800W, abur variabil 65 g/min, 2L, detector rezervor gol, sistem anticalcar incorporat, ultra silentios, alb/ gri de la Tefal

Aparat vertical automat cu aburi pentru netezirea cutelor, igienizare si improspatare

Tefal Care for you foloseste puterea naturala a aburului pentru a calca, igieniza si usca delicat tesaturile cu un proces automat pentru utilizare fara efort. Descopera o experienta unica de calcare a tesaturilor: tot ceea ce trebuie sa faci este sa introduci pana la 3 tesaturi in aparat pentru o calcare eficienta in numai 10 minute. Ciclul de igienizare de 10 minute elimina pana la 99.9% din virusuri, bacterii si germeni* in timp ce reduce mirosurile. Nu in ultimul rand, procesul de uscare completeaza pachetul de curatare si calcare perfecta a tesaturilor, chiar si pentru cele delicate, in confortul locuintei tale.

 

Aparatul vertical automat cu aburi, de netezire a cutelor, igienizare si improspatare Tefal Care For You

Descopera aparatul automat cu aburi, de netezire a cutelor, igienizare si improspatare a tesaturilor ce va face toata treaba pentru tine in materie de calcat si ingrijit tesaturi, toate acestea in confortul locuintei tale. Revolutioneaza rutina ta de dimineata: tot ceea ce trebuie sa faci este sa introduci in aparat pana la 3 tesaturi pentru o inlaturare eficienta a cutelor in numai 10 minute sau pana la 30 de minute pentru cele dificile. Ciclul de igienizare de 40 minute inlatura mirosurile neplacute precum cele de fum si mancare prajita, in timp ce puterea naturala a aburului elimina pana la 99.99% din virusuri, bacterii si germeni*. Aparatul este compatibil cu orice tip de tesatura, inclusiv cele delicate, uscandu-le cu grija, fara a le dauna in vreun fel. Tefal Care for you dispune de un ecran usor de citit, control de la distanta, design elegant ce te va ajuta sa economisesti spatiu si multe altele, toate acestea pentru ca tu sa tesaturile tale sa fie perfect ingrijite in fiecare zi.

Tip produs Aparat de calcat cu aburi
Tip Vertical
Utilizare Rezidential
Functii Oprire automata
Continut pachet 1 x Statie de calcat
Culoare Alb

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 1800 W
Tip panou de comanda Digital
Capacitate recipient apa 2 l

DIMENSIUNI

Lungime cablu 1.8 m

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.