Luni-Vineri 9-16

Ferastrau circular cu masa Einhell TC-TS 2025/2 U, 1800 W, 5000 RPM

ID Produs: 141171

2 ani



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 9 zile

1.059,89 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +105,99 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +158,98 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 43.19 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Ferastrau circular cu masa Einhell TC-TS 2025/2 U, 1800 W, 5000 RPM de la Einhell

Descrierea articolului

Circularul cu masa Einhell TC-TS 2025/2 U este un aparat puternic cu care amatorul ambitios de executie proprie poate prelucra lemn solid, placi fibrolemnoase si multe alte materiale asemanatoare. Este prevazut cu o panza de precizie cu varf din carburi metalice, ale carei inaltime si unghi pot fi reglate usor cu o mana folosind reglajul 2 in 1 al panzei de ferastrau. Ghidajul paralel imbunatatit faciliteaza realizarea taieturilor longitudinale perfecte, in timp ce opritorul in cruce si panza inclinabila sunt perfecte pentru taieturi transversale. Prelungirile mesei maresc suplimentar suprafata. Racordul de aspirat praful de pe carcasa si de pe capacul de panza ajuta la curatarea aerului. Pentru toate uneltele incluse, ghidaje, impingator si cablu exista sisteme de depozitare.



Taieturi-drepte-cu-ajutorul-opritorului-paralel

Taieturi drepte cu ajutorul opritorului paralel

Opritorul paralel poate fi reglat rapid cu ajutorul clemei cu excentric si garanteaza taieri drepte pe piesa de prelucrat. O scala cu o lentila este atasata la masa de lucru pentru reglarea glisorului metalic robust exact la dimensiunile de care aveti nevoie.

Reglarea-lamei-ferastraului-2-in-1

Reglarea lamei ferastraului 2 in 1

Cu o manivela atasata la carcasa, atat inaltimea, cat si unghiul lamei ferastraului pot fi reglate usor si individual pentru fiecare taiere, cu o singura mana.

Plănuiți lucrări de tăiere? Avem exact ceea ce vă trebuie!

Ferastraul circular cu masa Einhell TC-TS 2025/2 U este prevazut cu o lama de ferastrau din carbon de calitate, ceea ce il face ideal pentru lucrari masive de taiere in locuinta, atelier sau garaj. Extensiile pliabile ale mesei creeaza un spatiu suplimentar de 165 mm in stanga si in dreapta.

Fara-rumegus-enervant

Fara rumegus enervant

Aspirarea rumegusului de pe carcasa si de pe capacul transparent al lamei ferastraului asigura un loc de lucru curat in timpul taierii. Un aspirator umed/uscat poate fi conectat la racordul de aspirare din spatele ferastraului circular cu masa, pentru indepartarea rapida a rumegusului.

Depozitat-in-siguranta-intr-un-singur-loc

Depozitat in siguranta, intr-un singur loc

Suportul pentru accesorii asigura un transport si o depozitare sigure - glisiera si dispozitivul pentru schimbarea lamei ferastraului sunt bine depozitate. Un infasurator pentru cablu este integrat in dispozitiv, pentru a preveni incurcarea cablurilor!

 
Detalii tehnice

 

Alimentare 220-240 V | 50 Hz
Putere 1800 W
Putere max. (S6 | S6%) 2000 W | 25 %
Turatie 5000 min^-1
Lama taiere 250 mm x 30 mm
Numar de dinti 24 Pieces
Pivotare disc circular 45 °
Inaltime maxima de taiere la 45⁰ 65 mm
Inaltime maxima de taiere la 90⁰ 85 mm
Inaltime ajustabila continua 0-85 mm
Diametru adaptor aspiratie 36 mm
Inaltime de lucru 850 mm
Dimensiune masa lucru 563 mm x 583 mm
Masa de extindere stanga 583 mm x 165 mm
Masa de extindere dreapta 583 mm x 165 mm
 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.