Luni-Vineri 9-16

SKIL 4381 AA Fierastrau pendular, 500W, TURBO, 800-3000cpm



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 6 zile

239,99 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere SKIL 4381 AA Fierastrau pendular, 500W, TURBO, 800-3000cpm de la Skil

Pendular puternic, multilateral, pentru taiere rapida si precisa
Pendularul Skil 4381 este o unealta foarte puternica si convenabila, datorita motorului de 500 W si a posibilitatii de selectie a modurilor „Turbo“ si „Exact“. Acesta asigura controlul optim pentru taiere precisa si permite taierea cu cea mai mare viteza. Functionarea cu turatie variabila asigura ca totdeauna puteti obtine rezultate optime, cu materiale diverse. Acest pendular are o capacitate maxima de taiere de 75 mm in lemn, potrivita pentru scanduri si grinzi, etc. In timpul taierii, veti fi ajutat de o serie de functii de confort, cum este suflanta de praf, care asigura buna vizibilitate a zonei de lucru. Racordul de aspirare asigura curatenia locului de munca, iar clema de cablu este utila pentru depozitarea cablului de alimentare.

Mod „Turbo“ & „Exact“
Diferitele lucrari de taiere necesita functionarea diferita a uneltei: modul „Turbo“ al pendularei Skil 4381 este ideala pentru taiere grosolana, la mare viteza, iar modul „Exact“ permite taiere precisa, de exemplu in curbura. Functionarea cu viteza variabila a acestei unelte asigura decuparea cu precizie a diferitelor materiale. Puteti regla viteza de taiere folosind discul de reglaj, pentru obtinerea rezultatelor optime.

Performanta ridicata
Acest pendular are o capacitate maxima de taiere de 75 mm si lungimea cursei de 20 mm. Acesta inseamna o prelucrare rapida a celor mai uzuale materiale de bricolaj. Constructia foarte robusta a pendularului Skil 4381 ofera o solutie ideala pentru cele mai diverse lucrari de decupare.

Capacitate multilaterala extraordinara
Acest pendular este foarte multilateral: este ideal atat pentru taiere in linie dreapta, cat si curbate. Se poate utiliza pentru podea laminata, grinzi, tuburi, etc. Aceasta unealta este compatibila cu toate panzele de ferastrau standarde, disponibile pentru pendulare (atat cu prindere in T cat si cu prindere in U). Placa de baza reglabila permite efectuarea taierilor oblice, intr-un unghi maxim de 45°. Suflanta de praf practica – care se poate decupla cand folositi un aspirator – ofera o buna vizibilitate a piesei prelucrat, sufland deoparte praful de pe linia de taiere. Pentru asigurarea curateniei locului de munca, cele mai multe aspiratoare casnice uzuale se pot conecta la adaptorul de aspirare incorporat.

Functii convenabile pentru un confort de lucru sporit
Pendularul este prevazut cu o clema pentru depozitarea convenabila a cablului de alimentare. Manerul moale reduce vibratiile si asigura un confort aditional. Pendularul Skil 4381 este echipat cu un buton de actionare mare, inzestrat cu un buton de blocare, deci nu trebuie sa tineti butonul apasat pe tot timpul lucrului. Datorita spatiului incorporat pentru depozitarea cheii, acesta totdeauna este la indemana.

Putere 500 W
Nivel zgomot 107 dB
Tensiune alimentare 230 V
Viteza maxima (rpm) 3000
Lungime cursa 20 mm

PERFORMANTE

Unghi de taiere 45 °
Adancime de taiere lemn 75 mm

DIMENSIUNI

Greutate 2.1 Kg

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.