Luni-Vineri 9-16

Mini Fierbator Ceainic Electric Portabil Camry, Carcasa Pliabila din Silicon pentru Calatorii, Capacitate 0.6L, 750 W, Gri

ID Produs: 176916


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 4 zile

82,48 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere Mini Fierbator Ceainic Electric Portabil Camry, Carcasa Pliabila din Silicon pentru Calatorii, Capacitate 0.6L, 750 W, Gri de la ADLER

 

Chiar daca suntem in secolul XXI, exista inca hoteluri, pensiuni si cabane de munte unde nu avem acces la echipamente de baza, cum ar fi un ceainic.

Un ceainic facut special pentru calatori va fi de folos in diverse situatii, inclusiv in cele extreme.

Atunci cand cautam solutii pentru vacanta in loja sau in camping, este greu de imaginat sa purtam cu noi un ceainic traditional, care nu numai ca ocupa mult spatiu, dar se poate si deteriora in timpul deplasarii.

De aceea, merita sa va interesati de ceainicul de calatorie, care va permite sa va preparati ceaiul sau cafeaua preferata oriunde aveti acces la electricitate! O solutie neobisnuita!

Ceea ce nu te astepti cand te gandesti la un ceainic este carcasa pliabila din silicon, care face ca ceainicul sa ocupe foarte putin spatiu.

Dimensiunile compacte, materialul robust si greutatea redusa sunt avantaje foarte mari care fac ca fierbatorul sa incapa in orice bagaj, chiar si intr-o geanta de mana sau intr-un rucsac. In plus, atunci cand este pliat, il puteti depozita intr-un dulap sau sertar, oferind astfel un spatiu pretios pe blatul de bucatarie intr-o rulota mica sau intr-o rulota de camping, de exemplu.

Capacul cu deschidere larga permite turnarea comoda a apei si curatarea. In interiorul carcasei este instalat un incalzitor mare rotund din otel.

Pur si simplu turnati cantitatea dorita de apa, comutati butonul pe pozitia 1 si, cand lumina rosie de control situata in intrerupator se aprinde, asteptati ca apa sa fiarba. Functionalitate in forma sa cea mai pura!

Un avantaj suplimentar al acestui model de ceainic este functionarea silentioasa si consumul redus de energie, de numai 750 W. Usor de utilizat si de curatat Avantajul ceainicului de calatorie, in afara de dimensiunile sale reduse, este ca este usor si sigur de utilizat. Are o capacitate de pana la 0,6 litri, ceea ce permite turnarea a doua pahare la un singur clocot de apa.

Este dotat cu o oprire automata atunci cand apa fierbe si cu un indicator luminos, astfel incat il putem folosi in siguranta in orice conditii.

O parte a carcasei este fabricata din silicon flexibil, in timp ce baza, manerul si capacul sunt realizate din plastic mat de inalta calitate, rezistent la caldura, de culoare neagra.

Manerul este echipat cu un buton pentru deschiderea capacului, care ne protejeaza de varsarea necontrolata a apei.

In interiorul carcasei, sub capac, exista o gaura prin care aburul, odata ce apa a fiert, intra in comutatorul bimetalic.

Acest design permite ca fierbatorul sa se opreasca automat imediat ce apa fierbe. In plus, dispozitivul de blocare care impiedica pornirea aparatului atunci cand este gol, sporeste siguranta utilizarii si favorizeaza economisirea energiei electrice

Ceea ce trebuie sa avem grija este indepartarea calcarului care se acumuleaza in interiorul ceainicului.

Folositi un produs special in acest scop, iar ceainicul va rezista multi ani si va face placute multe calatorii de vacanta!

Modelul este echipat cu un maner rabatabil pentru un spatiu si mai mic si cu o husa din material textil pentru o depozitare usoara.

Capacitate maxima: 0,6 L

Capacitate minima: 0,2 L

Element de incalzire plat din otel inoxidabil

Protectie impotriva fierberii fara apa Lumina indicatoare

Oprire automata

Carcasa robusta, pliabila din silicon

Maner pliabil

Complet cu geanta de depozitare

Baza integrata cu cablu de alimentare

Alimentare: 220-240V ~50/60Hz

Lungime cablu de alimentare: 66 cm

Putere nominala 750W Putere maxima 750W

Dimensiuni produs: 17,0 x 12,5 x 12,5 cm

Dimensiuni produs pliat: 9,5 x 12,5 x 12,5 cm

Culoare: gri

Tip priza: E/F

Cantitate cana fierbator 0.6 l
Utilizare Rezidential
Putere 750 W
Material carcasa Silicon
Culoare Gri

CARACTERISTICI TEHNICE

Lungime cablu 66 cm
  • General
    • Putere
      750 W

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.