Luni-Vineri 9-16

Combina frigorifica Amica FK244.4, 205l, Alb

ID Produs: 203213

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 10 zile

2.295,99 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +183,68 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +321,44 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 93.54 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Combina frigorifica Amica FK244.4, 205l, Alb de la AMICA

ispozitive de economisire a energiei din clasa F.

In noul sistem de clase energetice, clasa F defineste produsele din clasa anterioara A + si cele de mai jos. Acest grup include produse cu performante suficiente si consum mediu de energie. Dispozitivele din clasa F trebuie sa indeplineasca cerintele specifice de eficienta energetica. O problema importanta in cel mai recent sistem este faptul ca, in ciuda faptului ca a primit o clasa inferioara, nu inseamna ca dispozitivul are performante mai slabe decat inainte. 

Decongelati frigiderul fara a indeparta totul

Datorita sistemului automat de dezghetare a frigiderului, inghetul si gheata nu se acumuleaza pe pereti. Un sistem special programat face mai usoara utilizarea frigiderului si va permite sa evitati dezghetarea manuala consumatoare de timp si neplacuta. De asemenea, va permite sa evitati situatiile in care produsele scoase in timpul decongelarii se defecteaza.

Pastrati mancarea mult timp

Clasa de congelare este direct legata de temperatura minima de congelare si are un impact cheie asupra duratei de pastrare a unui aliment congelat. Acest model de frigider foloseste un congelator cu clasa de congelare * / *** , datorita caruia este posibil sa se obtina temperaturi de congelare de pana la -18 ° C , iar produsele alimentare congelate pot fi pastrate pana la un an.

Aspect modern, interior functional

Cautati un echipament de bucatarie care sa combine tehnologii moderne, solutii practice si design elegant? Frigiderul Amica FK244.4 este dovada faptului ca echipamentul poate avea toate aceste caracteristici. Dispozitivul este pastrat in alb clasic, iar usa frontala minimalista ii confera o eleganta atemporala. Datorita acestei solutii, puteti fi siguri ca apartamentul dvs. este intotdeauna confortabil si confortabil.

Daca nu aveti camere excesiv de mari, nu inseamna ca tehnologiile moderne Amica raman indisponibile pentru dvs. Dispozitivul a fost proiectat in asa fel incat sa se potriveasca in majoritatea bucatariilor, ceea ce este ajutat de dimensiunile sale reduse. Frigiderul este un dispozitiv SlimSize, care faciliteaza amplasarea acestuia in orice apartament, chiar si mic. Datorita designului bine gandit, va puteti bucura oricand de produse stocate in conditii perfecte.

Interior ergonomic

In zilele noastre, aparatele de uz casnic trebuie proiectate cu grija pentru confortul utilizarii si pregatite pentru orice situatie. In frigiderul Amica, acest lucru este garantat de o solutie tehnica inteligenta, cum ar fi sistemul Flexi Shelf. Daca aveti nevoie de mai mult spatiu pe unul dintre rafturi, inaltimea celorlalte poate fi ajustata cu usurinta. Datorita acestui fapt, puteti stoca orice produs in conditii perfecte fara a va face griji ca ceva nu se potriveste.

Interiorul frigiderului Amica a fost conceput pentru a va ajuta sa protejati toate tipurile de alimente de efectele timpului. Recipientul destinat fructelor si legumelor este deosebit de util in acest sens. Un avantaj suplimentar al acestui spatiu special este ca produsele sunt protejate impotriva patrunderii mirosurilor si absorbtiei lor de catre alimente. Drept urmare, merele, bananele si verdele isi pastreaza propriile arome naturale.

 

Confort de utilizare

Utilizatorii carora le pasa de mentinerea ordinii in bucatarie ar trebui sa opteze pentru echipamente care sa le ofere confort la fiecare pas. Un exemplu perfect al unui astfel de dispozitiv este frigiderul Amica, care a fost echipat cu un mecanism cu emisii reduse de zgomot, astfel incat sa va puteti bucura de functionarea sa eficienta si silentioasa in fiecare zi. Limitarea volumului sunetelor produse de mobilierul de casa se traduce direct intr-o imbunatatire a calitatii vietii tale.

V-ati saturat sa pierdeti timpul cu procesul neplacut de a scoate excesul de gheata din congelator? Cu frigiderul Amica, aceasta operatiune va deveni mai usoara si mai rapida - totul datorita tehnologiei FrostControl. Amplasat in locul potrivit, evaporatorul va permite sa sporiti confortul utilizarii dispozitivului, precum si sa economisiti timp pretios in timpul treburilor casnice. Un avantaj suplimentar al impiedicarii apei inghetate sa se aseze intre sertare este cresterea spatiului util disponibil.

Functionalitatea care faciliteaza utilizarea acestui model Amica este, de asemenea, iluminarea cu LED-uri, oferind o vizibilitate excelenta in interiorul frigiderului si o functionare economica a echipamentului in fiecare zi.

Durabil si economisitor de energie

Atunci cand cumparati echipamente concepute pentru a functiona eficient pentru o lunga perioada de timp, merita sa va asigurati ca sunt fabricate din materiale de inalta calitate. Toate componentele frigiderului Amica asigura durabilitatea dispozitivului. Un exemplu este rafturile din sticla securizata, care sunt deosebit de dure si rezistente la sarcini. Datorita acestui fapt, va puteti bucura de siguranta dvs. si a produselor plasate in frigider.

Elementele echipamentelor dvs. de bucatarie nu numai ca trebuie sa va fie prietenoase, dar sa nu aiba un impact negativ asupra mediului natural. Frigiderul Amica este un dispozitiv care functioneaza in clasa energetica F (in conformitate cu noua descriere), astfel incat sa puteti fi siguri ca foloseste doar cata energie electrica este necesara pentru protectia eficienta a alimentelor dumneavoastra.

Tip incastrare Standard
Deschidere usa Dreapta
Clasa energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE Clasa F
Nivel zgomot 38 dB
Volum net total 205 l
Culoare Alb

SPECIFICATII TEHNICE

Sistem racire Full No Frost
Consum anual energie 219 kWh

FRIGIDER

Volum net frigider 153 l
Numar rafturi frigider 3
Sistem dezghetare frigider Automat

CONGELATOR

Volum net congelator 52 l
Numar compartimente 2

FUNCTII & SIGURANTA

Dozator apa Nu

DIMENSIUNI

Latime 54 cm
Adancime 55 cm
Inaltime 144 cm
  • General
    • Tip aparat
      Combina
    • Volum net total
      205 l
    • Volum net frigider
      153 l
    • Volum net congelator
      52 l
    • Clasa energetica
      F
  • Congelator
    • Numar compartimente
      2

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.