Luni-Vineri 9-16

Frigider Samsung RS68A8840S9 side-by-side refrigerator Freestanding 634 L, clasa F, Argintiu

ID Produs: 216648

F024M



Disponibilitate:
In stoc furnizor

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Frigider

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Frigider Samsung RS68A8840S9 side-by-side refrigerator Freestanding 634 L, clasa F, Argintiu de la Samsung

Capacitate brută: 634 l.
Congelator brut: 225 l.
Frigider brut: 409 l.

Specificații fizice
Lățimea netă: 912 mm
Înălțimea netă a carcasei articulate: 1780 mm
Înălțimea netă a carcasei fără balama: 1746 mm
Adâncimea netă cu mânerul ușii: 716 mm
Adâncimea netă fără mânerul ușii: 716 mm
Adâncimea netă fără ușă: 610 mm
Lățimea pachetului: 980mm
Înălțimea pachetului: 1907mm
Adâncime de ambalare: 776 mm
Greutate netă: 113 kg
Greutate cu ambalaj: 118 kg

Funcția de răcire
Nu Frost Premium: da
Multi flow Plus: Da
Funcția Power Cool: Da
Funcția de înghețare a energiei: Da
Tipul de răcire: Twin Cooling Plus ™

Funcții frigider
Numărul de rafturi: 4
Suport vin: Da
Numărul compartimentelor ușilor: 5
Recipient pentru ouă: da
Iluminare LED interioară: superioară
Material raft: Sticlă călită
Număr de sertare: 2

Funcții congelator
Numărul de rafturi: 4
Numărul compartimentelor ușilor: 2
Filtru de gheață: integrat în ușă
Număr de sertare: 2

Funcții generale
Alarma ușii deschise: da
Agent frigorific: R600a
Ore de răcire autonome (până când temperatura crește): 5 ore
Acoperire de răcire: Răcire metalică
Compresor: invertor digital

Caracteristici externe
Dozator cu filtru de apă: da
Afișaj: intern (albastru gheață)
Mânerele: canelură
Culoare: Inox rafinat
Tip dozator: Apă / gheață (cu racord de apă)

Performanţă
Clasa de eficiență energetică: F.
Nivel de zgomot: 36 dBA
Clasa climatică: SN, N, ST, T:
Capacitate de congelare: 15 kg / 24 ore
Consum anual de energie: 395 kWh / an
Modul de vacanță: da

Inteligent
Wi-Fi încorporat: Da

Mai mult spațiu în interior, aceeași dimensiune în exterior
Tehnologia SpaceMax ™

Cu o capacitate internă de 634 litri *, crește spațiul pentru depozitarea alimentelor. Tehnologia unică SpaceMax ™ folosește un strat special de uretan de înaltă densitate care permite pereți interiori mult mai subțiri, fără a compromite eficiența energetică. Acest lucru îmbunătățește capacitatea internă cu aceleași dimensiuni externe.

5 moduri de conversie la cerere
Smart Conversion ™

Funcția Smart Conversion ™ vă oferă cea mai bună flexibilitate de stocare. Folosind tehnologia Twin Cooling, puteți alege între 5 moduri diferite, pentru a converti cu ușurință congelatorul într-un frigider și pentru a avea mai mult spațiu disponibil pentru alimente proaspete. Activați modul OFF pentru a economisi energie sau utilizați congelatorul ca un frigider mic.

Prospețime optimă cu răcire independentă
Twin Cooling Plus ™

Asigurați-vă că alimentele rămân proaspete, fără să se usuce, de două ori mai mult *. Datorită unui sistem de răcire independent, tehnologia Twin Cooling Plus ™ optimizează temperatura și umiditatea din congelator și frigider. Alimentele se păstrează mai bine, iar mirosurile nu se răspândesc dintr-o cameră în alta.

Un mod mult mai flexibil de a stoca vinul și mâncarea
Suport sticlă și raft

Un raft de vin multifuncțional care vă permite să profitați la maximum de spațiul pentru frigider. Datorită lățimii sale mai mari, poate găzdui nu numai sticle de dimensiuni standard, ci și sticle de vin mai mari, cum ar fi șampania. O formă mai plată îl face, de asemenea, mult mai versatil și potrivit pentru a deține alte alimente, cum ar fi pizza și cutii de ouă.

Design elegant și armonios
Aspect integrat

Oferiți casei dvs. un aspect modern, care este aliniat elegant cu aparatele și mobilierele existente, creând o bucătărie cu un interior armonios. Designul minimalist are uși plate, mânere încastrate, un afișaj ascuns, un raft pentru vinuri și cutii și sertare pentru depozitarea alimentelor *.

Mai mult spațiu pentru depozitare, mai puține deșeuri
Canal plat

Capacitate mai mare și performanță eficientă. Spre deosebire de conductele convenționale, ventilatorul subțire de răcire din peretele din spate este complet plat, minimizând spațiul mort și asigurând mai mult confort pentru depozitarea alimentelor. Răcirea și ventilația mențin performanțe optime, pentru alimente întotdeauna proaspete și gustoase.

Accesibilitate ușoară
Control acces facil

O comandă simplă și elegantă, chiar și în cazul restricțiilor de mișcare. Cu Controlul accesului ușor, care îmbunătățește și mai mult designul minimalist al aparatului și este ascuns discret în interior, comenzile sunt ușor accesibile, chiar și de pe un scaun cu rotile, și pot fi utilizate cu o singură mână, pentru a asigura accesibilitatea deplină chiar și pentru persoanele cu dizabilități. .

Mai puțin consum, mai multă tăcere
Tehnologie invertor digital

Pentru a economisi energie și a reduce la minimum zgomotul. Spre deosebire de modelele tradiționale, compresorul Digital Inverter își reglează automat viteza în funcție de nevoia reală de răcire. Și cu o ieșire de doar 37dB (B) este extrem de silențios. În plus, respectă noile reglementări energetice, permițând și economii economice.

Prospețime uniformă
Răcire de precizie

Păstrați prospețimea, aroma și textura alimentelor pentru mai mult timp, datorită sistemelor separate de răcire care garantează frig uniform în fiecare zonă a frigiderului. Un sistem avansat de izolare reduce fluctuațiile, indiferent de temperatura exterioară. În plus, tehnologia Digital Inverter detectează și controlează temperatura cu precizie.

Prospețime garantată
Răcirea metalelor

Păstrați prospețimea alimentelor chiar dacă ușa este deschisă frecvent. Conducta de răcire a metalului poziționată în peretele din spate permite menținerea unei temperaturi interne optime. Păstrează frigul și împiedică ieșirea aerului rece când ușa este deschisă, compensând rapid orice pierdere de căldură la închiderea acesteia.

Mai multă gheață și mai mult spațiu
Filtru de gheață integrat în ușă

Eliberați spațiu pentru a stoca mâncare fără a rămâne fără gheață cu un aparat de fabricat gheață încorporat în ușă. Poziția sa vă permite să aveți spațiu suplimentar în congelator, fără a afecta cantitatea de gheață produsă. Și stratul de plastic transparent vă permite să vedeți cât a mai rămas din el.

Răcire rapidă și îngheț la cerere
Power Cool / Power Freeze

Viteza este, de asemenea, importantă. Prin simpla apăsare a unui buton, funcția Power Cool circulă rapid aerul rece în frigider pentru a răci rapid alimentele și băuturile. Funcția Power Freeze creează o explozie rapidă de aer rece în congelator. Este cel mai bun pentru congelarea sau răcirea alimentelor la punctul potrivit, dar și pentru prepararea gheții.

  • General
    • Tip aparat
      Side by Side
    • Volum net total
      634 l
    • Volum net frigider
      409 l
    • Volum net congelator
      225 l
    • Clasa energetica
      F

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.