Luni-Vineri 9-16

Frigider Whirlpool SW8 AM2Y WR ,364 L, Alb, Lățime 60 cm, Clasa de energie E, Capacitate 364 l

ID Produs: 216656

F024M



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 10 zile

3.394,99 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +271,60 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +475,30 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 138.32 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Frigider Whirlpool SW8 AM2Y WR ,364 L, Alb, Lățime 60 cm, Clasa de energie E, Capacitate 364 l de la Whirlpool

Tip colectare Instalare gratuită
Deschidere Reversibil
Înălțime 188 cm
Lățime 60 cm
Clasa de energie E
Capacitate 364 l
Capacitate de răcire Ventilat
Absorbția 118 kW
Dezgheta Nu îngheț
Finisare Alb
Noisiness 38 db

Inaltime (cm): 187,5
Latime (cm): 59,5
Adâncime (cm): 63,0
Capacitatea totală brută a unității: 371
Capacitate brută frigider: 371

Caracteristici structurale
Sistem de instalare a ușii: Ușă fixă
Tip de instalare: Gratuit
Tip: Frigider

Suma volumelor
Volumul total al produsului: 364
Suma volumelor compartimentelor frigorifice: 364
Tip de control: electronic
Proces de dezghețare în partea frigiderului: automat
Baza reglabila: Da - doar fata
Numărul de rafturi reglabile în compartimentul frigider: 4
Numărul de rafturi în compartimentul frigider: 6
Secțiunea de termometru în frigider: Analitic
Semnal de avertizare/defecțiune: Atât vizual, cât și sonor
Culoare: Global White
Numar EAN: 8003437613975
Putere de conectare: 100
Lungimea cablului de alimentare: 195

Performanţă
Clasa de eficienta energetica (Regulamentul (UE) 2017/1369): E
Consumul anual de energie în kilowați-oră pe an (kWh/a) (UE 2017/1369): 118
Curent electric: 1,5
Comutator de răcire rapidă: Da
Funcția de blocare rapidă: Nu
Clasa de emisie a zgomotului aerian (UE 2017/1369): 38

6. Tehnologia SENS
Economisiți energie, păstrați prospețimea. Tehnologia unică 6th SENSE asigură păstrarea aspectului și gustului alimentelor mai mult timp decât alte frigidere convenționale.

Managementul spațiului

Tot spațiul de care aveți nevoie. Acest frigider Whirlpool este conceput pentru a vă oferi tot spațiul și flexibilitatea de care aveți nevoie pentru a vă depozita în mod convenabil mesele și băuturile.

Sticle de balcon
Depozitare sigură. Acest frigider Whirlpool oferă depozitarea perfectă pentru sticlele tale, cu propriul balcon specific sticlei.

Economie de energie
Recuperare super rapidă a temperaturii. Tehnologia inovatoare Energy Saving garantează o recuperare foarte rapidă a temperaturii, garantând un consum redus de energie și prospețime prelungită.

Control rece
Mai multă prospețime pentru mai mult timp. Tehnologia 6th SENSE FreshControl monitorizează continuu temperatura și umiditatea frigiderului, creând condițiile ideale pentru păstrarea alimentelor și păstrarea lor de până la 4 ori mai mult timp.

Suport sticle
Depozitare sigură. Acest frigider Whirlpool ofera depozitarea perfecta pentru sticlele tale, cu suportul sau specific pentru sticle.

Rafturi de sticla
O pasiune pentru frumos în fiecare detaliu. Acest frigider Whirlpool include rafturi de sticlă concepute pentru a combina frumusețea și funcționalitatea și să vă ofere cea mai satisfăcătoare experiență posibilă.

Aranjamentele de vacanta
Vacanță fără griji. Modul vacanță vă permite să programați Combi-ul în modul de așteptare în timpul vacanței.

Separator de sticle
Depozitare sigură. Acest frigider Whirlpool ofera depozitarea perfecta pentru sticlele tale, cu separatorul sau specific de sticle.

Ușă reversibilă
Pentru confortul dumneavoastră. Acest Whirlpool Combi are o ușă reversibilă, astfel încât să o poți deschide din dreapta sau din stânga, în funcție de comoditate.

Ventilare
Acest frigider Whirlpool are un ventilator care asigură un flux de aer uniform și regulat în cavitate pentru o mai bună ventilație.

Depozitare flexibilă
Acest frigider are un util despărțitor de sertare crocante, astfel încât depozitarea fructelor și legumelor să fie mai ordonată.

Răcire rapidă
Temperatura din frigider scade imediat, când se păstrează alimente noi. Senzorii integrați reglează automat temperatura de răcire, asigurând un consum redus de energie și o răcoare mai mare.

Al doilea splitter Crisp
Tot spațiul de care aveți nevoie. Acest frigider Whirlpool are un al doilea compartiment Crisp, astfel încât aveți întotdeauna spațiu pentru a depozita fructe și legume.

Auto-decongelare
Tehnologia de auto-răcire îndepărtează eficient acumularea de gheață din frigider.

Balconul fabricii
Acest frigider Whirlpool are un balcon mare specific produselor lactate pentru a preveni amestecarea mirosurilor și aromelor.

Sistem electronic de control
Acest frigider Whirlpool este dotat cu un sistem electronic de control care garanteaza configurarea corecta a parametrilor, oferind performante extraordinare cu un control ideal al temperaturii.

Instalare fără efort
Acest frigider Whirlpool este conceput pentru a fi instalat fără efort și așezat în orice colț sau pe perete, oferindu-vă astfel flexibilitate maximă.

Eficiența energetică E.
Cu clasificarea sa energetică E, acest aparat Whirlpool vă va permite să vă bucurați de performanțe excelente și de un consum mai mic de energie.

Xlent FIT
Xlent FIT oferă flexibilitate maximă, permițându-vă să instalați un aparat cu instalare gratuită într-o bucătărie cu o schemă integrată, datorită designului său inovator cu slot-in. Deschide ușile aparatului tău fără probleme, extrage complet sertarele, fără a fi limitat de alte electrocasnice sau pereți.

Iluminare cu led
Luminile LED eficiente din punct de vedere energetic luminează uniform cavitatea frigiderului, astfel încât să puteți găsi întotdeauna ceea ce căutați.

  • General
    • Tip aparat
      Frigider
    • Volum net total
      364 l
    • Clasa energetica
      E

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.