Luni-Vineri 9-16

Friteuza cu aer cald Cosori Premium Albastru CP158-AF-RXL

ID Produs: 195486

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 4 zile

862,49 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +86,25 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +129,37 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 35.16 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Friteuza cu aer cald Cosori Premium Albastru CP158-AF-RXL de la COSORI

Cel mai bun, bazat pe testele din 2021

Friteuza cu aer cald Cosori Premium este complet unică și nu poate fi comparată cu nici un alt model. O friteuză cu aer cald de înaltă calitate, cu caracteristici unice, care își depășește concurenții. Nu întâmplător, este unul dintre cele mai vândute modele din lume, cu un rating de 4,7 stele bazat pe peste 55.000 de recenzii ale clienților.
Cel mai bun dintre cele testate în 2021, adunând zeci de premii internaționale. În magazinul Forbes, printre altele, a apărut într-un articol special care discuta performanța friteuzei Cosori Premium.

 
 

Datele tehnice ale Friteuzei cu aer cald


 


Câștigător de premii
În 2019, Cosori Premium a câștigat premiul Red Dot Design Award pentru cea mai populară friteuză cu aer cald din lume. În plus, modelul Premium s-a dovedit a fi cel mai bun în testul 2021/2022 printr-o comparație pe zeci de site-uri web. Cu alte cuvinte, Cosori Premium este friteuza cu aer cald de cea mai bună calitate de pe piață.


Delicatese cu 90% mai puține grăsimi

Cu o metodă conștientă de prăjire și gătit, nu trebuie să-ți schimbi dieta. Cu Cosori Premium, majoritatea alimentelor pot fi preparate cu aer cald, ulei minim sau chiar fără ulei. Astfel, aceste delicatese pot fi preparate cu până la 90% mai puțină grăsime. Consumă delicatese precum cartofi prăjiți sau aripioare de pui fără remuşcări.

 

11 programe presetate
Friteuza cu aer cald Cosori Premium face coacerea și mai plăcută cu 11 programe presetate! Incredibil de ușor de utilizat, puteți porni programele cu o singură atingere prin folosirea ecranului tactil.

Capacitate: 2,2 kg / 5,5 L (2-5 persoane)
Dacă vrei să creezi delicatese pentru o familie de 2-5 persoane, Cosori Premium Smart este alegerea perfectă. Designul coșurilor de alimente permite o capacitate de 2,2 kg. Premium Smart este realizat din metal polizat, oferind un design mai durabil în comparație cu alte friteuze cu aer cald.

Calitate superioară în mai puțin timp
De acum încolo vei petrece mai puțin timp în bucătărie și vei avea mai mult timp să mănânci mâncăruri delicioase și sănătoase împreună cu familia. Friteuza cu aer cald Cosori Premium Smart pregătește mâncarea de 1,5 ori mai repede, decât un cuptor tradițional, oferind rezultate crocante!

Ușor de curățat
Spălarea vaselor după gătit poate provoca multe neplăceri. Cosori Premium Smart este un produs cu coșuri antiaderente pentru alimente, astfel grăsimea și resturile de mâncare nu se lipesc de coșuri. Se pot clăti cu ușurință în chiuvetă sau pot fi puse în mașina de spălat vase.

CONȚINUTUL PACHETULUI


Cosori Smart – Friteuză cu aer cald

Coș pentru alimente

Suport cu 5 frigărui grătar

Mai mult de 100 de rețete

De ce friteuza cu aer cald Cosori Premium?


Premiat: Friteuza inteligentă cu aer cald Cosori Premium a câștigat premiul Red Dot Design pentru cea mai frumoasă friteuză cu aer cald din lume, iar calitatea excepțională este susținută de aceasta, mai eficient decât oricare dintre beneficiile pe care le-am enumerat.


Caracteristici: Model exclusiv cu 11 programe presetate ca o soluție complet unică. În plus, Cosori Premium are funcții de preîncălzire și încălzire. În acest fel, ingredientele congelate pot fi preîncălzite practic, iar funcția “Keep Warm” păstrează la cald deliciile preparate. Mai mult, funcția „SHAKE” vă avertizează și când trebuie să agitați coșurile cu alimente sau să întoarceți alimentele.


Ușor de utilizat: Probabil este cel mai ușor de utilizat dintre friteuzele cu aer cald din lume. Ecranul tactil modern vă permite să utilizați toate funcțiile cu o singură atingere. Aparatul vă avertizează dacă mâncarea trebuie agitată sau este gata. Ușor de folosit pentru orice vârstă.


Friteuza cu aer cald Cosori - Mai multe specificații:


Cartea de rețete cu peste 100 de rețete pentru acest airfryer este doar un BONUS dintre celelalte lucruri valoroase din pachet. Munca profesionistă a bucătarilor Cosori vă pune la dispoziție rețete delicioase și unice, plus o setare programabilă pentru fiecare fel de mâncare.


Sunt disponibile rețete apetisante pentru micul dejun, prânz, cină, garnituri și deserturi. Pregătește mese delicioase și simple cu Cosori Premium.


Coacere și gătit rapid: De acum înainte, consumul de alimente mai sănătoase vă poate economisi mult timp. Tehnologia specială Quick Heat învârtește aerul fierbinte în 360 ° în jurul alimentelor cu un mecanism rapid de acțiune, asigurând o consistență crocantă, coacere și gătire mai rapidă. Cosori Premium este de 1,5 ori mai rapid decât un cuptor tradițional.

Pregătirea alimentelor nu este doar ușoară, ci și extrem de convenabilă cu friteuza cu aer cald Cosori Premium. În plus, spălarea vaselor care necesită timp poate fi făcută cu ușurință în câteva secunde.

Ușor de curățat: coșurile pentru alimente sunt lavabile în mașina de spălat vase și ușor de clătit. Sunt realizate din material antiaderent, astfel grăsimea și reziduurile alimentare nu se lipesc de ele.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.