Luni-Vineri 9-16

Rucsac Eco Slim PRO Microsoft Surface

ID Produs: 206871


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 10 zile

402,44 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 16.42 lei/luna

Descriere Rucsac Eco Slim PRO Microsoft Surface de la Dicota

Eco Slim PRO Microsoft Surface Laptop BackpackDICOTA este un participant oficial la programul Microsoft Designed for Surface, care certifica accesorii unice de la terti, care se potrivesc perfect cu dispozitivele Surface.

Compartimentul blocabil pentru notebook este echipat cu spuma cu memorie si se adapteaza automat la dispozitivele Microsoft Surface de pana la 15" datorita sistemului fit-all.

Veti obtine cea mai buna tinere posibila pe notebook-ul dvs. datorita stratului anti-alunecare care va impiedica dispozitivul sa nu scape din rucsac.

Cea mai buna protectie pentru tablete de pana la 12,9".

Un buzunar frontal cu breloc si buzunare va permite sa va organizati lucrurile personale si ofera spatiu pentru alte accesorii mobile.

Confort maxim la transport datorita captuselii ergonomice din spate, curelelor de umar reglabile, manerului de transport confortabil conturat si unei curele pentru atasarea caruciorului.

Buzunar ascuns cu fermoar pe spate pentru depozitarea in siguranta a pasaportului, portofelului sau a altor obiecte de valoare.

Buzunare laterale pentru depozitarea unei umbrele sau a unei sticle de apa Fundul gentii este din material impermeabil Informatii despre produs

Tip Rucsac Diagonala ecranului 15''

Maner Da

Material 600D 900D rPET

Dimensiuni 295 x 400 x 85 mm Greutate 0,96 kg

Culoare Negru Potrivit pentru Notebook-uri cu diagonala ecranului de pana la 15 inchi Notebook-uri cu dimensiuni maxime: 350 x 30 x 245 mm

Fiecare dispozitiv Surface Pro, Pro X, Laptop, Go, Laptop Go, Laptop SE, Book, Laptop Studio si Duo

 

Tip Rucsac
Compatibilitate maxima laptop 15 inch
Material Poliester
  • General
    • Tip accesoriu
      Geanta
    • Compatibilitate maxima
      15 inch

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.