Luni-Vineri 9-16

Geanta pentru Laptop Dicota, Shopper, 13-14,1", gri deschis

ID Produs: 206905


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 10 zile

311,77 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 12.71 lei/luna

Descriere Geanta pentru Laptop Dicota, Shopper, 13-14,1", gri deschis de la Dicota

Geanta pentru laptop 13-14,1 inchi Shopper Eco

Motion gri deschis

Actiunile de astazi modeleaza lumea de maine.

De aceea, la DICOTA ne dedicam dezvoltarii de solutii ecologice si de ce toate articolele din colectiile noastre ECO sunt fabricate din PET reciclat ecologic.

Reutilizam pana la 36 de sticle PET, astfel incat sa obtineti un produs ecologic, cu garantie pe viata. Produsele noastre PET au, de asemenea, calitatea, aspectul si finisajul pe care il cunoasteti si pe care il iubiti.

Eco Shopper Bag MOTION ofera protectie ideala pentru laptop-uri cu o diagonala de 13 pana la 14,1 inchi datorita captuselii din spuma de inalta densitate (HDF).

Compartimentul principal spatios ofera suficient spatiu pentru obiectele de zi cu zi pentru munca si relaxare. Obiectele de valoare precum smartphone-ul, portofelul, cheile etc. pot fi depozitate in buzunarul interior cu fermoar si, prin urmare, sunt intotdeauna la indemana.

Buzunarul cu fermoar, cu compartimente practice, pastreaza organizate accesoriile mobile precum smartphone-uri, pixuri sau incarcatoare. este confectionata din material impermeabil pentru a proteja continutul chiar si in zilele ploioase.

Prin urmare geanta de cumparaturi MOTION eco este perfecta pentru dumneavoastra daca sunteti in permanenta miscare si doriti sa sustineti reciclarea sticlelor PET cu o punga ecologica.

Informatii despre produs Tip Geanta de dama

Diagonala ecranului 13,1 inchi 13 inchi 13,3 inchi 13,4 inchi 13,5 inchi 13,6 inchi 13,9 inchi 14 inchi 14,1 inchi

Curea de umar Nu

Maner Da

Material poliester 600D rPET

Dimensiuni 520 x 35,1 mm

Greutate x 0,12 kg

Culoare Gri

Potrivit pentru notebook-uri cu diagonala ecranului de la 13 la 14,1 inchi

Notebook-uri cu dimensiuni maxime: 350 x 245 x 25 mm

 

Culoare Gri
Material Poliester
Model Shopper
  • General
    • Tip accesoriu
      Geanta
    • Compatibilitate maxima
      14.1 inch

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.