Luni-Vineri 9-16

Geanta HP Prelude Topload 15.6 inch Gri

ID Produs: 168920

Garantie: 12 luni
12 Luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 4 zile

83,63 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere Geanta HP Prelude Topload 15.6 inch Gri de la HP


Protejează-ti tehnologia

Protejati-vă laptopul de lovituri si zgârieturi în timp ce vă grăbiti în timpul zilei, cu un exterior din nailon durabil si un compartiment capitonat cu diagonala de 15,6 inch

Fie că lucrati de acasă sau la birou, această geantă are exact ceea ce aveti nevoie. Cu o închidere superioară cu fermoar si un compartiment dedicat care se potriveste până la un laptop de 15,6 inci, încărcarea dvs. are spatiu pentru toate elementele esentiale, cum ar fi încărcătorul dvs., dongle, telefon, pixuri si multe altele.

Cu mânere duble sau curea transversală pentru mâini libere, plus o trecere comodă a bagajelor care vă permite să glisati încărcarea pe o valiză rulantă.

 

Culoare:
Gri
Diagonala (inch):
15.6
Material:
Poliester
Tip:
Geanta
diagonala maxima:
15.6
  • General
    • Tip accesoriu
      Geanta
    • Compatibilitate maxima
      15.6 inch

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.