Luni-Vineri 9-16

Geanta laptop, Natec, Poliester, 15,6", Negru

ID Produs: 224480

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 10 zile

103,36 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere Geanta laptop, Natec, Poliester, 15,6", Negru de la natec

Natec Clam este o husa eleganta si de inalta calitate pentru laptop, perfecta pentru orice calatorie de afaceri.

Cu securitatea potrivita, dispozitivul dvs. este intotdeauna gata de functionare si protejat asa cum aveti nevoie. SUBLINIAZA-ti PROFESIONALISMUL Designul elegant si clasic al Clam va face din husa un accesoriu indispensabil in sarcinile tale de zi cu zi si iti va confirma profesionalismul in timpul intalnirilor de afaceri.

Mai mult, dimensiunea compacta a carcasei va va permite sa va ascundeti cu usurinta computerul intr-o geanta sau valiza de calatorie. PERSONALIZATI-VA NEVOITIILE Natec CLAM a fost conceput pentru confortul dumneavoastra. Utilizarea tehnicilor de cusut dovedite ne-a permis sa cream manere care va permit sa transportati husa in mana si, daca este necesar, sa o ascundeti in compartimentul principal al husei.

PROTECTIE TOTALA Protejeaza-ti laptopul impotriva abraziunilor si vanatailor cu husa de protectie Natec CLAM.

Carcasa are in interior un strat special de protectie moale si neted, care va va proteja echipamentul impotriva zgarieturilor nedorite. Stratul exterior este realizat din material puternic, rezistent la deteriorare, protejand suplimentar continutul impotriva conditiilor meteorologice nefavorabile.

CAPACITATE INTERIOARA Compartimentul principal pentru laptop asigura o potrivire perfecta, precum si o protectie eficienta impotriva caderilor sau zgarieturilor. Husa Natec este echipata si cu un buzunar suplimentar in fata cu fermoar pentru articole la indemana sau o sursa de alimentare. Utilizarea unei incuietori duble a permis o mobilitate deplina si o functionare rapida la incarcarea sau accesarea echipamentului transferat.

Curea de umar: Fara curea de umar; Maner: Cu maner; Culoare: Negru; Material: Poliester; Tip: Geanta; Inaltime [cm]: Fara date; Adancime [ cm]: Fara date; Diagonala ecranului: 15,6"; Greutate [g] : Fara date; Buzunare laterale: 1 buzunar lateral; Latime [cm]: Fara date

Tip Geanta postas
Culoare Negru
Compatibilitate maxima laptop 15.6 inch
Material Poliester
  • General
    • Tip accesoriu
      Geanta
    • Compatibilitate maxima
      15.6 inch

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.