Luni-Vineri 9-16

Gratar vertical Ariete 730 Party Time Steak House, 1300W, Roșu / Gri

ID Produs: 150057

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Gratare electrice

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Gratar vertical Ariete 730 Party Time Steak House, 1300W, Roșu / Gri de la Ariete

Steak House Grill este un grătar vertical care vă permite să coaceți fripturi delicioase de până la 4 inci grosime, dar excelent pentru cârnați, coaste, burgeri, legume, pâine, pește și multe altele. de asemenea pentru coacere.

Datorită acestui sistem de coacere vertical, grăsimile se acumulează în tava inferioară, evitând astfel contactul cu rezistența internă și prevenind formarea neplăcută de fum.


Caracteristici:
 

  • putere: 1.300 W
  • mai puțină grăsime și fum
  • Temporizator de 30 de minute
  • tavă integrată ușor de îndepărtat, integrată (pentru colectarea grăsimilor prăjite)
  • interioare detașabile și lavabile

Opiniile clientilor despre Gratar vertical Ariete 730 Party Time Steak House, 1300W, Roșu / Gri

Rating general:
5
5 (1)
4
3
2
1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Cristian (București) - acum 2 ani

Așa cum a scris consultantul intre 5-7zile lucrătoare am primit Ariete grătar vertical . Grătar care îmi place e ușor de curățat și își face bine treaba fără să împrăștie ceva grăsimi.Economisesti spațiu pt.2persoane e super.Cam 29cm lățime pe 16cm înălțime e grătarul că să vă faceți idee.Gratarul are 2bare de încălzire una sus una jos pe fiecare parte.Practic ceea ce pui se face pe ambele părți așa cum e și la prăjitorul de pâine.Gratarrul are ceva negativ pt.ca nu poți regla decât timpul temperatura nu se poate regla.Cred că dacă erau câte 3bare de încălzire pe fiecare parte era super.Consumul bun zic la 1300w e ok.Am făcut porc,cotlete, pește fileuri și medalioane au ieșit super.

produs cumparat de la Dwyn Shop.
Cod produs: #150057 | Cod producator: Ariete 730
Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.