Luni-Vineri 9-16

Gratar pe gaz tip Plancha Master EX Campingaz 3000004801

ID Produs: 196281


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 6 zile

3.508,99 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 142.96 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Gratar pe gaz tip Plancha Master EX Campingaz 3000004801 de la Campingaz

Plancha Campingaz Master Plancha EX - 3000004801
Noua plancha Campingaz Master EX este realizata cu materiale de cea mai buna calitate. Tehnologia patentata cu flacara albastra de la Campingaz atinge performante spectaculoase in timpul gatitului.
Doua arzatoare cu flacara albastra incalzesc uniform suprafata de gatit, atingand temperaturi perfecte pentru gatit pe gratar. Suprafata din fonta emailata conduce caldura uniform si dureaza mai mult. Utilizarea noilor planse Campingaz® Master este intuitiva: asamblarea este rapida, cu manerele sale integrate, transportul este simplu.
Campingaz® Instastart permite pornirea planchei cu o singura mana iar lumina albastra indica daca plancha este in modul de functionare. Inaltimea reglabila a piciorului si inclinarea reglabila a suprafetei de gatit permit bucatarului sa aseze in siguranta plancha pe o masa si sa stabileasca inclinarea adecvata pentru indepartarea grasimii.
Recipientul pentru grasime include un maner si poate fi spalat in masina de spalat vase. Campingaz MasterPlancha include un capac de protectie din otel inoxidabil care protejeaza suprafata de gatit atunci cand nu este utilizat si protejeaza de vant in timpul gatitului
Caracteristici:
- suprafata de gatire (cm²) : 2,400
- dimensiune suprafata gatire (cm) : 60 x 40 cm
- arzatoare din otel : Blue Flame Technology
- numar arzatoare : 2
- putere : 6kW
- consum gaz : 437 g/h
- material suprafata gatire : otel emailat
- configuratie suprafetei: plancha
- inaltime ajustabila : DA
- aprindere : InstaStart®
- capac protector : otel inoxidabil
- greutate : 20.6kg
- dimensiuni (L x W x H) in cm : 65.4 x 49.6 x 15.5 cm

 Garantie 24 luni

Atentie! Functioneaza cu amestec butan propan ( butelie )
Atentie!- Regulatorul utilizat trebuie sa fie de 30 mBar!
Arzatoare Blue Flame:

Sistem de protecte Stopgaz
Sistemul integrat de siguranta Stopgaz asigura oprirea alimentarii cu gaz atunci cand nu exista flacara. Valva care permite gazului sa ajunga la arzator este actionata de un curent electric generat de caldura de la arzator. Atunci cand flacara se stinge accidental acest curent nu mai ajunge la valva si o inchide automat.

Insta Start:
Sistem electronic de aprindere

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.