Luni-Vineri 9-16

Hota total incorporabila Amica OMC6241B, putere absorbtie 182 mc/h, 1 motor, 59.8 cm, Negru

ID Produs: 201851

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 10 zile

525,63 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +52,56 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +78,84 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 21.43 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Hota total incorporabila Amica OMC6241B, putere absorbtie 182 mc/h, 1 motor, 59.8 cm, Negru de la AMICA

Convenabil de utilizat

Controlul intuitiv este asigurat de butoanele mecanice standard situate in mijlocul hotei, care faciliteaza accesul rapid la acestea. Trei niveluri de reglare a puterii ventilatorului va permit sa reglati viteza hotei in functie de nevoile dvs. Indiferent daca va fi o bucatarie minunata de vacanta sau oua amestecate cu ceapa - aceasta functie economiseste energie si va permite sa scapati rapid de mirosurile pe care doriti sa le uitati chiar acum.

Munca in bucatarie este ceva ce nu poate fi evitat in nicio gospodarie, indiferent daca va place sau preferati sa o faceti mai rar decat des. Din pacate, daca iti plac mesele preparate in casa pregatite in propria bucatarie - cineva trebuie sa le pregateasca. Este imposibil sa abordati aceasta sarcina profesional fara o iluminare buna. Hota amica omc6241b are un sistem de iluminat cu LED cu economie de energie, care emite lumina stralucitoare care nu oboseste ochii. Acest lucru va va permite nu numai sa va placa gatitul, daca nu ati fost entuziasmat de aceasta activitate pana acum, ci si sa economisiti energie datorita consumului redus de energie al LED-urilor in care este echipat dispozitivul. Problema iluminarii deficitare in bucatarie poate fi considerata rezolvata.

Protectie fiabila a bucatariei

Functionarea eficienta a hotei asigura capacitatea de a lucra in modul de evacuare cu o putere maxima de 182 m3 / h, ceea ce inseamna ca mirosurile sunt indepartate rapid si eficient. Aceasta capota nu poate fi conectata doar la un cos de aerisire - eliberand mirosuri nedorite de la acesta intr-o distanta albastra, ci poate functiona si ca un amortizor cu circuit inchis. Aceasta inseamna ca, daca dintr-un anumit motiv nu doriti sau nu puteti conecta aceasta gama de bucatarie la linia de ventilatie si doriti in continuare sa va simtiti ca acasa si sa gatiti preparatele preferate, absorbantul de aroma va va permite sa faceti acest lucru.

Daca ati folosit vreodata putin prea mult ulei intr-un vas pe care il gatiti sau daca sunteti plecat o vreme, stiti ce s-ar putea intampla atunci. Chiar daca aceste situatii nu va sunt familiare, datorita casetei din aluminiu - filtrul de grasime - veti evita surprizele neplacute asociate acestuia, iar particulele de ulei amestecate cu vapori de apa se vor opri pe o bariera conceputa in acest scop, protejandu-va bucataria de contaminare.

Tip incastrare Incorporabil
Utilizare Rezidential
Design Decorativa
Metoda de ventilare Evacuare
Tip panou de comanda Mecanic
Material Inox
Tip filtru Filtru ionic
Numar filtre 1
Culoare Negru

CARACTERISTICI TEHNICE

Debit maxim de aer absorbit 182 m³/h
Nivel zgomot 65 dB
Putere 100 W
Trepte putere 3
Numar motoare 1

EFICIENTA SI DURABILITATE

Eficienta energetica Clasa energetica C dintr-o gama de la A+++ la F

DIMENSIUNI

Latime 59.8 cm
Lungime cablu 2 m
  • General
    • Tip hota
      Decorativa
    • Numar motoare
      1
    • Capacitate absorbtie maxima
      182 mc/h
    • Latime
      59.8 cm
    • Putere
      100

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.