Luni-Vineri 9-16

Hota incorporabila Bosch DRR16AQ20, Putere de absorbtie 580 mc/h, HomeConnect, EcoSilence, 105 cm, Alb

ID Produs: 211887


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 9 zile

8.139,53 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +813,95 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +1.220,93 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 331.64 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Hota incorporabila Bosch DRR16AQ20, Putere de absorbtie 580 mc/h, HomeConnect, EcoSilence, 105 cm, Alb de la BOSCH

Ventilarea plafonului Plug & Play: o solutie simpla de economisire a spatiului, pentru instalarea perfecta in bucataria deschisa.

Caracteristici:

  • Controlul comod al functiilor hotei prin intermediul plitei;
  • Home Connect: electrocasnice cu conectivitate inteligenta pentru o viata de zi cu zi mai usoara.
  • EcoSilence Drive: performanta ridicata si consum redus de energie;
  • Iluminare LED: pentru iluminare perfecta a plitei cu consum minim de energie.
  • Treapta intensiv: improspatarea aerului din bucatarie intr-un mod rapid si eficient.

 

EcoSilence Drive

Abia se aude in bucatarie. Abia se simte pe factura de electricitate.

Uneori, nu vei putea sa te bucuri nici macar de sfaraiala tigaii, deoarece hota este prea zgomotoasa. Folosirea unui ventilator puternic si optimizarea fluxului de aer in interiorul hotei transforma hotele Bosch cu motor EcoSilence Drive in unele semnificativ mai silentioase si cu peste 80% mai eficiente din punct de vedere energetic*. Motorul nu cauzeaza nicio frictiune mecanica, ceea ce are ca rezultat nu numai un zgomot redus, ci si o durabilitate mai mare a acestuia. * La un regim mediu de operare a hotei de o ora pe zi la nivelul 2 si cu lumina aprinsa timp de 2 ore pe zi.

   
 
   

Modul inteligent de utilizare pentru hota si plita.

Sarcinile multiple in bucatarie se pot dovedi deseori mai mult stresante decat agreabile. AutoControl iti permite sa-ti controlezi hota si plita sincronizat, prin Wi-Fi, cu o singura atingere de buton. De la dispozitivul tau inteligent, poti programa hota sa porneasca atunci cand pornesti plita - sau o poti seta sa functioneze automat timp de 20 de minute dupa ce plita s-a oprit. Cu ventilatia rezolvata, te poti ocupa de lucruri mai importante - precum desertul.

   

Controlul hotei prin intermediul plitei

Controleaza functiile hotei tale prin intermediul plitei si spune adio urmelor de degete de pe hota. Plita electrica, precum si hota asociata sunt echipate cu un modul Wi-Fi, care le permite sa interactioneze. De indata ce plita este activata, hota este si ea pornita si incepe sa extraga aburul care apare imediat dupa ce incepi sa gatesti. Dupa ce ai terminat de gatit, hota se opreste automat dupa ce mai functioneaza scurt timp, astfel incat sa fii sigur ca mirosurile neplacute din bucatarie dispar cu adevarat. Daca vrei sa controlezi hota in mod direct, activeaza pur si simplu modul manual de la comenzile plitei, cu o atingere de deget. Poti controla nivelurile de putere ale hotei tale prin interfata panoului de control de pe plita. In plus fata de viteza de extractie, poti controla si iluminatul hotei prin intermediul plitei. Cu un singur panou de comanda, controlezi totul: atat plita, cat si hota.

   

Filtru de grasime din metal

Hotele cu sistem de conducte cat si cu recirculare necesita filtre de grasime din metal, pentru a filtra grasimea si alte particule solide din aerul extras. Pentru a mentine aceste filtre la eficienta maxima, curata-le o data pe luna, fie manual, fie in masina de spalat vase.

   

Home Connect

Home Connect: electrocasnice cu conectivitate inteligenta pentru o viata de zi cu zi mai usoara

A fi la curent cu ultimele informatii despre gatit poate necesita mult timp. Home Connect iti permite sa ramai la inaltimea jocului, oferindu-ti acces usor la o mare varietate de preparate inovatoare, toate din confortul dispozitivului tau mobil. Imbunatatirea abilitatilor in bucatarie nu a fost niciodata mai convenabila.

   

Puterea optima pentru bucatarii de toate dimensiunile.

Nu conteaza daca ai o bucatarie deschisa spre camera de zi, sau o bucatarie mica, inchisa. Iti oferim hote cu putere optima de evacuare pentru bucatarii de toate dimensiunile. Aerul trebuie evacuat de 6 - 12 ori pe ora pentru a asigura o atmosfera constant placuta. Pentru aceasta, volumul de aer evacuat sau puterea hotei trebuie adecvate la volumul incaperii.

 

 

Tip incastrare Incorporabil
Utilizare Rezidential
Design Insula
Metoda de ventilare Recirculare
Tip panou de comanda Wireless
Material Inox
Tip filtru Filtru lavabil
Numar filtre 3
Material filtru Inox
Tip lumina LED
Numar becuri 4
Functii Iluminare Functionare silentioasa Telecomanda
Culoare Alb

CARACTERISTICI TEHNICE

Debit maxim de aer absorbit 580 m³/h
Nivel zgomot 68 dB
Putere 172 W
Trepte putere 5
Tensiune alimentare 220 V 240 V
Numar motoare 1

EFICIENTA SI DURABILITATE

Eficienta iluminare Clasa A

DIMENSIUNI

Inaltime 183 mm
Latime 1050 mm
Adancime 600 mm
Greutate 33.87 Kg
  • General
    • Tip hota
      Incorporabila
    • Numar motoare
      1
    • Capacitate absorbtie maxima
      580 mc/h
    • Culoare
      Alb
    • Latime
      105 cm
    • Putere
      172

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.