Luni-Vineri 9-16

Hota incorporata Elica, 257 w, 52cm

ID Produs: 200375


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 10 zile

1.252,07 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +125,21 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +187,81 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 51.05 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Hota incorporata Elica, 257 w, 52cm de la ELICA

Categorie Hota incorporata
Lățime 52 cm
Adâncime 28 cm
Înălțime 30 cm
Clasa de energie B
Adus 650 m3
Noisiness 65 db
Comenzi Apasa butonul
Finisare Alb
Tipologie Modern
Putere 257 W

Caracteristici tehnice
LĂȚIME 52 cm
CLASA ENERGETICĂ B
MĂSURI 52 cm
ILUMINAT Banda Led 1x7 W 3500 K
365 LUX INTENSITY
NIVEL DE SUNET MIN MAX 49-65 db (A)
VERSIUNE Aspirare sau filtrare (pentru versiunea de filtrare, filtrele de carbon CFC0140343 sau CFC0162221 trebuie achiziționate separat de accesorii )
COMANDE 3V + 1 panou de control electronic
ABSORBȚIE TOTALĂ 257 W
FINISH Alb
DEBIT INTENSIV 650 m³ / h

ACCESORII INCLUSE
- Filtru de grăsime din aluminiu

ACCESORII OPȚIONALE (disponibile separat de accesorii)
- Filtru carbon CFC0140343
- Filtru regenerabil de carbon CFC0162221

ÎNTREȚINERE UȘOARĂ
Păstrarea hotei curate nu numai că garantează igiena maximă în bucătărie, dar asigură și o durată de viață mai lungă a produsului. Modelele Elica sunt proiectate cu materiale și finisaje care fac operațiunile de întreținere imediate. Toate componentele, cum ar fi filtrele de grăsime și miros, sunt ușor accesibile și demontabile, pentru spălare rapidă sau înlocuire.

INTEGRARE TOTALĂ
Din ce în ce mai răspândită în bucătăriile actuale, tendința aspectului total garantează un design omogen, uniform și liniar față de spațiu. Produsele marcate cu Integrare totală au fost concepute pentru a fi perfect integrate în bucătărie, menținând armonia mediului înconjurător.

FILTRU DE VIAȚĂ LUNGĂ
Pentru a asigura performanța optimă a hotei și durabilitatea acesteia în timp, filtrele tradiționale trebuie înlocuite la fiecare 3/6 luni. Pentru a simplifica activitățile de întreținere, Elica a proiectat inovatorul filtru de miros regenerabil Long Life care permite o durată de până la 3 ani. Pur și simplu spălați-l în apă fierbinte și săpun neutru sau în mașina de spălat vase la 65 ° și uscați-l la cuptor la 100 ° timp de 10 minute la fiecare 2 luni, pentru a-l avea întotdeauna la fel de nou. Nivelul de eficiență este de aproximativ 60%.

INSTALARE SUPER UȘOARĂ
Cu sistemul exclusiv Elica, asamblarea are loc în siguranță totală și în foarte puțini pași, protejând estetica produsului și spațiul în care este poziționat. După blocarea automată a produsului la locul său, este posibil să reglați punctele de fixare la milimetru, păstrând designul liniar al bucătăriei și asigurând integrarea perfectă a hotei în mediu. O soluție ușoară, robustă și sigură.

CAPTURĂ MULTI-D
Pentru cei care se angajează în preparate importante în bucătărie și au nevoie de extracție extrem de eficientă. Elica a studiat soluția de captură Multi-d . Aspirația este distribuită în mai multe zone pentru a asigura o mai bună colectare a fumului . Sistemul dinamic fluid permite creșterea vitezei de aspirație datorită dimensionării corespunzătoare a suprafețelor de trecere a aerului. Acest lucru garantează o eficiență ridicată în captarea fumului de gătit prin creșterea depresiunii de-a lungul întregului perimetru al produsului.
 
  • General
    • Tip hota
      Incorporabila
    • Numar motoare
      1
    • Capacitate absorbtie maxima
      650 mc/h
    • Latime
      52 cm

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.