Luni-Vineri 9-16

Hota de insula Wereniso Isola 39.1 White, clasa energetica A, 39 cm latime, control cu ​​taste Soft-Touch, interval de viteza 3 trepte si boost, capacitate maxima 715 m3/h, Alb

ID Produs: 192092

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor

5.020,99 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +502,10 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +753,15 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 204.56 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Hota de insula Wereniso Isola 39.1 White, clasa energetica A, 39 cm latime, control cu ​​taste Soft-Touch, interval de viteza 3 trepte si boost, capacitate maxima 715 m3/h, Alb de la Globalo

Avantaje si beneficii pentru utilizatorul hotei Wereniso Isola 39.1 White.

Unica, stilata, eleganta - Wereniso este mult mai mult decat o hota. Este un decor interior unic care va face din bucatarie un loc plin de eleganta. Hota cilindrica este esenta stilului bun si a tehnologiei moderne. Cu acest aparat veti avea o bucatarie incantatoare, linistita, fara fum si mirosuri neplacute.

Capacitate maxima: 715 mc/h Taste soft-touch Functionare silentioasa: min. 46 dB

Functionalitati: Hota de insula Wereniso Isola 39.1 Black este un dispozitiv care este disponibil atat ca extractor, cat si ca absorbant.Extractorul va evacua aerul aspirat si vaporii de apa in exteriorul incaperii. Poate fi folosit numai atunci cand bucataria este conectata la o conducta de aer. Absorbantul, pe de alta parte, va purifica aerul si il va forta inapoi in camera. Inaltimea maxima a hotei este de 140 cm. Datorita acestui fapt, este posibil sa instalati hota in incaperi cu tavan inalt, mentinand in acelasi timp distanta corecta fata de plita. Hota de insula are filtrul din aluminiu, iar daca actioneaza ca absorbant - poate fi echipata si cu filtru de carbon. Filtrul de aluminiu este elementul de baza al echipamentului hotei - curata aerul de particulele grase, datorita carora acestea nu se depun pe suprafata aparatelor de bucatarie si a mobilierului. Pe de alta parte, filtrul de carbon (achizitionat separat) curata aerul de mirosurile neplacute.

Dispozitivul se distinge prin functionarea silentioasa (volumul minim este de doar 46 dB). Iluminatul Power LED confortabil ofera conditii bune pentru pregatirea meselor. Cele 3 trepte de viteza si functia Boost permit reglarea perfecta a ratei de evacuare a aerului la conditiile actuale din bucatarie. Controlul se realizeaza cu ajutorul tastelor Soft-Touch, iar panoul este echipat suplimentar cu un afisaj LED. Functionarea aparatului este sustinuta de un cronometru, care ne permite sa setam timpul (10-90 minute) dupa care hota urmeaza sa termine de absorbtia fumului.

Culoare alba: Hota alba de insula Wereniso situata deasupra insulei de bucatarie va completa designul acesteia. Va functiona perfect in interioare moderne inspirate din ultimele tendinte, precum si in locurile in care domina eleganta clasica.

Destinatia hotei: Aceasta hota este proiectata pentru a fi instalata deasupra unei insule de bucatarie. De asemenea, poate fi aranjata ca hota de perete prin montarea acesteia pe tavan aproape de perete.

Materiale: Pentru producerea hotei de insula Wereniso Isola 39.1 White s-a folosit otel inoxidabil (Inox), care a fost vopsit in alb. Partea inferioara a hotei este din sticla securizata.

Tip incastrare Standard
Utilizare Rezidential
Design Decorativa Insula Verticala
Metoda de ventilare Evacuare Recirculare
Tip panou de comanda Electronic
Material Otel Sticla Inox
Tip filtru Filtru lavabil
Numar filtre 2
Material filtru Aluminiu Carbon
Tip lumina LED
Functii Iluminare Timer
Culoare Alb
Accesorii incluse 1 x Certificat de garantie

CARACTERISTICI TEHNICE

Debit minim de aer absorbit 200 m³/h
Debit maxim de aer absorbit 715 m³/h
Nivel zgomot 46 dB 65 dB 74 dB
Putere 275 W
Trepte putere 4
Tensiune alimentare 220 V
Numar motoare 1

EFICIENTA SI DURABILITATE

Eficienta energetica Clasa energetica A dintr-o gama de la A+++ la F
Eficienta iluminare Clasa A

DIMENSIUNI

Inaltime 92 cm 140 cm
Latime 39 cm
Latime incastrare 39 cm
Adancime 39 cm
Diametru burlan de aerisire 15 cm
Greutate 21 Kg
  • General
    • Tip hota
      Insula
    • Numar motoare
      1
    • Capacitate absorbtie maxima
      715 mc/h
    • Culoare
      Alb
    • Latime
      40 cm
    • Putere
      275

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.