Luni-Vineri 9-16

Hota incorporabila, Maan, Fiugi 2, 50cm, 310 m3/h, 59dB, 115W, Negru

ID Produs: 200302


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 10 zile

502,64 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +50,26 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +75,40 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 20.49 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Hota incorporabila, Maan, Fiugi 2, 50cm, 310 m3/h, 59dB, 115W, Negru de la MAAN

Fabricatia poloneza, materialele de cea mai inalta calitate si atentia la fiecare detaliu creeaza un produs care este un raspuns la nevoile chiar si ale celui mai pretentios client.

Fiugi este o hota incorporata atemporala care poate functiona atat ca absorbant de mirosuri, cat si ca o hota extractoare standard.

Forma sa clasica si culorile discrete fac ca modelul sa fie in concordanta cu multe stiluri de interior. Sistemul de montareva permite sa ascundeti in mod convenabil hota in interiorul dulapului, in timp ce otelul vopsit folosit in productie aduce o nota de eleganta b> in camera, care este rupta de forme moderne, geometrice.

Pugieste o gluga foarte instinctiva, care este controlata de butoane. Acestea va permit sa setati puterea adecvata de lucru. precum si aprinderea sau stingerea luminii.

 

CARACTERISTICI PRINCIPALE A PRODUSULUI

LUCRAM IN MODUL DE DESCENS

O solutie ideala pentru o bucatarie in carenu exista posibilitatea de a conecta hota la sistemul de ventilatie. Aparatul functioneaza intr-un circuit inchis. Vaporii generati in timpul gatitului sunt curatati de mirosuri si grasimi si apoi returnati in camera.

Pentru ca hota sa indeplineasca functia de absorbant, sunt necesare filtre de carbon (vandute separat), care trebuie inlocuite la fiecare sase luni.

FUNCTIONARE IN MODUL DE ESapament

Functionarea corecta a hotei in modul de extractie necesita conectarea conductei de evacuare la sistemul de ventilatie. Vaporii, grasimea si mirosurile nedorite sunt filtrati si eliminati prin cosul de ventilatie. Setul nu include conducta de refulare.

ILUMINARE LED PE PARE PLATA

Iluminarea adecvata mareste confortul de a lucra in bucatarie la maximum. Tehnologia LED folosita este de pana la 100.000 de ore de functionare, culoare stralucitoare si eficienta energetica intr-unul.

CURATARE USOARA SI OPERARE SILENTA

Materialele folosite la producerea hotei sunt usor de curatat, iar functionarea sa silentioasa va permite sa va rasfatati intr-un mod placut gatitul de zi cu zi.

 

SPECIFICATII SI DATE TEHNICE:

PRODUS POLONIA

Tipul hota: incorporat/inserat

Culoare: negru

Latime: 50 cm

Material: otel lacuit

Mod de functionare: extractor sau absorbant (este necesar un filtru de carbon)

Numarul de viteze de lucru: 3

Comenzi: butoane mecanice

Iluminare: banda LED (culoare neutra)

Clasa energetica: C

Capacitate maxima: 310 m3/h

Volum maxim: 59 dB

Puterea motorului: 115W

Diametrul de evacuare a aerului: 120 mm

 

DESEN TEHNIC

 

PRODUCATOR polonez

MAAN este o productie poloneza de top specializata in productia de hote de bucatarie.

O companie care isi implementeaza cu succes produsele pe pietele poloneze si europene de peste 35 de ani (98% din componente au fost produse in Europa). Compania are un design patentat si are un laborator ultramodern, unde se creeaza modele din ce in ce mai eficiente, mai silentioase si ecologice.

MAAN a implementat sistemul de control al calitatii ISO 9001, care demonstreaza fiabilitatea companiei si a produselor sale.

 

 

Tip incastrare Incorporabil
Culoare Negru

CARACTERISTICI TEHNICE

Debit maxim de aer absorbit 310 m³/h
Numar motoare 1

DIMENSIUNI

Latime 50 cm

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.