Luni-Vineri 9-16

Husa de protectie cu acumulator Apple pentru iPhone XS, White

ID Produs: 182633


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Huse telefoane

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Husa de protectie cu acumulator Apple pentru iPhone XS, White de la Apple

Proiectata pentru iPhone XS, carcasa Smart Battery va ofera o durata de viata mai lunga a bateriei, garantand in acelasi timp o protectie excelenta. In interior, o captuseala din microfibra moale va ajuta sa va protejati iPhone-ul. Iar la exterior, finisajul matasos, moale din silicon se simte excelent in mana ta. Un design simplu de instalare face usor sa puneti carcasa si sa o scoateti.

Carcasa dispune de un buton dedicat camerei care lanseaza aplicatia Camera, indiferent daca iPhone-ul este blocat sau deblocat. O apasare rapida a butonului face o fotografie si o apasare mai lunga capteaza video QuickTake. Functioneaza si pentru selfie-uri.

Carcasa Smart Battery este compatibila si cu incarcatoarele certificate Qi. Puteti incarca simultan iPhone-ul si carcasa bateriei. Si cand este complet incarcat, carcasa ofera o durata de viata a bateriei cu pana la 50% mai lunga. Aceasta duce la cresterea timpului de convorbire, utilizarii internetului si redarii audio si video. Cand aveti pusa Smart Battery Case, starea bateriei carcasei este afisata pe lock screen-ul telefonului si in Centrul de notificari, astfel incat sa stiti exact cata baterie mai aveti.

Carcasa poate fi incarcata si mai rapid cu incarcatoare compatibile cu USB-PD. De asemenea, accepta accesorii Lightning, cum ar fi EarPods cu conector Lightning (inclus cu iPhone) sau adaptorul AV Lightning Digital (vandut separat).

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Carcasa
Brand compatibil Apple
Model compatibil iPhone XS
Functii Power bank Wireless charging
Material Silicon
Culoare Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.