Luni-Vineri 9-16

Imprimanta inkjet color CISS Epson L18050, dimensiune A3+

ID Produs: 215028

Garantie: 24 luni
Persoane juridice 12 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 4 zile

3.044,40 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +304,44 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +456,66 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 124.06 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Imprimanta inkjet color CISS Epson L18050, dimensiune A3+ de la Epson

Rapida si dotata cu numeroase functii, aceasta imprimanta foto, A3+, cu 6 culori ofera un volum mare de imprimare usoara la un cost minim.

 

Cu un cost minim pe fotografie si imprimare mobila, aceasta imprimanta rapida, cu jet de cerneala, fara cartuse, este perfecta pentru imprimarea unor volume mari de fotografii in format A3+. Cu un design compact, recipiente cu mecanism de inchidere si rezervoare de cerneala orientate frontal pentru o umplere mai facila, modelul L18050 ofera o solutie care economiseste spatiu si este usor de utilizat. Oferind compatibilitate pentru o gama larga de medii de imprimare, puteti imprima pe carduri de identitate din PVC, precum si pe CD-uri si DVD-uri.

 

Spuneti adio cartuselor de cerneala

Un sistem integrat de recipiente de cerneala frontal ofera o solutie de imprimare foto economica. Rezervorul de cerneala de mare capacitate, care utilizeaza recipiente de cerneala de 70 ml, poate imprima pana la 2.100 de fotografii color, de calitate, in format 10x15 cm, cu un singur set de recipiente de cerneala de schimb. Reumplerea cu ajutorul recipientelor de cerneala individuale se face rapid si usor, datorita recipientelor cu mecanism rapid de inchidere si duze fara scurgeri.

 

Continuati sa economisiti

Profitati de imprimari la un cost minim pe pagina. Datorita tehnologiei capului de imprimare Micro Piezo Heat-Free, imprimantele EcoTank au un consum redus de energie, ce poate scadea valoarea facturilor la energie. Este echipat si cu rezervoare de cerneala mari, care pot fi alimentate cu recipiente de cerneala cu cost redus. Avand un design compact, modelul L18050 se potriveste cu usurinta in majoritatea spatiilor.

 

Echipament usor de utilizat si fiabil

Acest model este ideal daca doriti sa imprimati fotografii de calitate foarte buna in volume mari, la un cost redus pe fotografie. L18050 ofera, de asemenea, imprimare foto fiabila folosind tehnologia wireless si imprimare pe carduri de identitate din PVC, precum si pe CD-uri si DVD-uri. Evitati intreruperea activitatii cu ajutorul cutiei de intretinere si a rolei de preluare usor de accesat si de inlocuit. Cu o garantie standard de 2 an sau 50.000 de pagini, modelul L18050 va ofera siguranta totala, astfel incat utilizatorii sa se poata concentra pe surprinderea de fotografii minunate.

 

Imprimati de aproape oriunde

Cu L18050, este usor sa imprimati de pe telefoane mobile, tablete si laptopuri. Beneficiind de Wi-Fi si Wi-Fi Direct, puteti trimite documente pentru imprimare de pe dispozitive inteligente prin intermediul aplicatiei Epson Smart Panel.

Tip produs Imprimanta foto
Tehnologie printare Inkjet
Mod printare Color
Utilizare Home & office
Functii principale Printare
Format general imprimanta A3+
Printare fata/verso (Duplex) Manual
Functii speciale Wi-Fi si Wi-Fi Direct
Conectivitate Wi-Fi
Continut pachet 1 x Cablu alimentare 1 x Imprimanta 6 x Recipient individual de cerneala de cate 70 ml fiecare (negru, cyan, galben, magenta, cyan deschis, magenta deschis)
Cablu USB inclus Nu
Aplicatii printare cloud & mobile Epson iPrint Epson Smart Panel
Culoare Negru

IMPRIMANTA

Viteza de printare monocrom 22 ppm
Viteza de printare color 22 ppm
Rezolutie printare (DPI) 5760 x 1440

MANEVRARE HARTIE

Numar tavi hartie 1

SPECIFICATII TEHNICE

Putere consumata 19 W
Nivel zgomot 48 dB
Interfata Wi-Fi Direct 1 x Wireless 802.11a/b/g/n

DIMENSIUNI & GREUTATE

Greutate 8 Kg
Lungime 369 mm
Latime 523 mm
Inaltime 150 mm
  • General
    • Tip
      Inkjet
    • Mod tiparire
      Color
    • Multifunctionala
      Nu
    • Format
      A3

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.