Luni-Vineri 9-16

Calorifer electric cu ulei DOMO DO7318R, 1500 W, 7 elementi, 3 trepte de putere, un design ECO al elementilor, si termostat ajustabil,alb

ID Produs: 163691


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Incalzire

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Calorifer electric cu ulei DOMO DO7318R, 1500 W, 7 elementi, 3 trepte de putere, un design ECO al elementilor, si termostat ajustabil,alb de la DOMO

Un radiator foarte eficient cu ulei. De mare ajutor atunci cand doriti sa incalziti o camera unde nu exista alte surse de caldura. Este indispensabil atunci cand apare o defectiune a sistemului de incalzire. Radiatorul ofera posibilitatea reglarii temperaturii si are doua setari de incalzire. Pentru siguranta, dispozitivul este echipat cu protectie impotriva supraincalzirii. Radiatorul are o forma eleganta, datorita careia nu deranjeaza vizual, poate fi montat chiar si intr-un birou. Radiatorul cu ulei DOMO are 7 elementi si o putere de 1500W.
O lumina semnaliza functionarea dispozitivului care va permite sa controlati functionalitatea sa si in timpul noptii. Greutatea redusa a radiatorului, depozitarea cablurilor, un maner mare pentru transport si rotile fac radiatorul nu numai practic, dar foarte usor de transportat intre camere. Este un plus mare pentru un incalzitor portabil si nu trebuie sa va faceti griji cu privire la zgarierea podelei! Butoanele de comanda a termostatului si a comutatorului va permit sa activati, sa setati si sa opriti dispozitivul in cateva momente!

Utilizare Rezidential

CARACTERISTICI GENERALE

Trepte putere 3
Numar elementi 7
Culoare Alb

CARACTERISTICI TEHNICE

Putere maxima 1500 W
Tensiune alimentare 220 V

DIMENSIUNI

Inaltime 66 cm
Lungime cablu 1.8 m
Greutate 8.4 Kg
  • General
    • Putere maxima
      1500 W

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.