Luni-Vineri 9-16

Robinet Electric Instant Albatros Premium, Alb-Inox

ID Produs: 12846

Garantie: 24 luni
Persoane juridice 12 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Incalzitoare de apa

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Robinet Electric Instant Albatros Premium, Alb-Inox de la Albatros

Nu mai ai nevoie de boiler si nu mai depinzi de apa calda curenta. Cu robinetul Albatros Premium ai apa calda in doar cateva secunde la chiuveta din bucatarie, baie, garaj sau oricare alt loc.

Bucura-te de o solutie inteligenta, practica si eficienta! Robinetul incalzeste apa instant si nu esti limitat niciodata de o anumita cantitate.

 

Apă caldă în doar câteva secunde

 Nu mai ai nevoie de boiler și nu mai depinzi de apa caldă curentă. Cu robinetul Albatros Premium ai apă caldă în doar câteva secunde la chiuveta din bucătărie, baie, garaj sau oricare alt loc.

Bucură-te de o soluție inteligentă, practică și eficientă! Robinetul încălzește apa instant și nu ești limitat niciodată de o anumită cantitate.

robinet electric albatros PREMIUM 1 

Eleganță și rafinament

 Având un design ergonomic și elegant, acesta va aduce un strop de modernitate în locul în care îl montați, fie că este vorba de bucătărie, baie, hol, foișorul din grădină sau oricare alt loc în care aveți nevoie de apă caldă la chiuvetă.

Instalare ușoară

 Nu depui niciun efort atunci când îl instalezi: îl pui la chiuvetă în locul robinetului clasic, îl conectezi la priză și apa caldă va începe să curgă. Nu ești limitat, ca la boilere, de o anumită cantitate și nici nu depinzi de alimentarea publică de apă caldă.

Puternic și eficient

 Având o putere de 3000W acesta va încălzi apa până la maxim 60 grade, cu un debit de aproximativ 2.5 litri apă calda/minut

Afișaj digital

Vei știi în permanență câte grade are apa și o poți seta la temperatura la care dorești datorita afișajului digital de care robinetul Albatros Premium beneficiază.

Siguranță 100%

 Datorita materialelor din care este confecționat, având rezistența din oțel inoxidabil și conducta din cupru, dotat cu întrerupător de siguranță ELCB și protecție la supraîncăzlire, Albatros Premium îți oferă siguranță și te ține departe de neplăcutele accidente.

Element de încălzire din inox

 Fiind fabricat din inox, elementul de încălzire asigură o funcționare optimă pentru o perioadă lungă de timp, durata de viață fiind mai mare de 10.000 ore.

General Putere nominală: 3000 W
Tensiune: 220-240V~50/60 Hz
Functii Afișaj al temperaturii apei
Incălzire instantanee a apei
Rotație pipă la 360º
Capacitate Presiune apă: 0.04-0.6 MPa

Altele

   
Altele Clasă protecție la umezeală: IPX4
Protecție impotriva supraîncălzirii
Rezistență din otel inoxidabil Conductă din cupru
Lungime cablu de alimentare: 1 m
Dimensiuni 195x400 mm

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.