Luni-Vineri 9-16

Stergator de geamuri cu vibratii Karcher KV 4, Li-Ion, curatare prin vibratii, 100 m² curatati/incarcare, Galben

ID Produs: 155475

2 ani



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Instrumente curatenie

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Stergator de geamuri cu vibratii Karcher KV 4, Li-Ion, curatare prin vibratii, 100 m² curatati/incarcare, Galben de la Karcher

Noul aparat de curatat suprafete netede KV 4 fara fir si cu vibratii, curata fara a depune efort, geamuri, oglinzi, mese de sticla, faianta si multe altele. Aparatul de curatat fara fir, face curatarea mai usoara datorita vibratiilor sale produse de motor si de distribuirea electrica a apei.

Ca si cum prin magie, murdaria este indepartata prin simpla alunecare pe suprafetele murdare, facand munca grea un lucru din trecut. Noul dispozitiv de curatare are numai doua elemente de control care il fac usor de utilizat. Este, de asemenea, compact si necesita putina pregatire. Puteti incepe curatarea imediat ce rezervorul este umplut cu concentratul de detergent furnizat si apa.

In plus, laveta de stergere pentru KV 4 inclusa in pachet este lavabila si, prin urmare, poate fi refolosita din nou si din nou. Cand curatarea este completa, va recomandam sa utilizati un dispozitiv Window Vac Kärcher pentru a elimina excesul de lichid.

Tip produs Aspirator geamuri
Utilizare Rezidential
Tip aspirare Umeda
Tip alimentare Acumulator
Tip suprafata Geamuri
Greutate 0.7 Kg
Culoare Galben

FILTRARE & ACCESORII

Tehnologii Afisaj status baterie Functie de vibratie

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.