Luni-Vineri 9-16

Set mop rotativ cu galeata Vileda Turbo 3 in 1 Microfibre Box, negru-rosu

ID Produs: 205011

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc magazin limitat

179,00 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere Set mop rotativ cu galeata Vileda Turbo 3 in 1 Microfibre Box, negru-rosu de la Vileda

Tip produs Set cu mop
Utilizare Interior
Material Plastic
Tip mop Rotativ Rotund
Culoare Rosu Negru
Continut pachet 1 x Galeata 1 x Mop 1 x Storcator
Functii: Storcator

Setul Turbo 3 in 1 de la Vileda este un sistem complet format dintr-un maner telescopic, un cap pivotant cu mop cu franjuri din microfibre si o galeata cu pedala.

Sistemul se caracterizeaza in principal prin puterea sa mare de curatare. Mopul indeparteaza pana la 99% din bacteriile * de pe podea numai cu apa. Curatati in deplina siguranta, fara a utiliza agenti de curatare sau produse chimice agresive. Puterea mare de curatare este obtinuta datorita combinatiei inovatoare de franjuri din microfibre si un tampon central care elimina chiar si murdaria cea mai incapatanata. Sistemul 3-in-1 include, de asemenea, o galeata cu un sistem de centrifuga integrat si o pedala.
Este potrivit pentru o curatare usoara, dar eficienta a tuturor tipurilor de pardoseala.


Datorita manerului telescopic si capului rotativ care se roteste la 360 °, chiar si colturile greu accesibile sunt curatate.
Sistemul de rotire alimentat de pedala va permite sa controlati nivelul de umiditate al mopului fara a va uda mainile.
Setul complet Turbo 3 in 1 vine cu o galeata cu sistem de centrifugare, un maner telescopic si un mop lavabil din microfibra.
Marginea anti-stropire din interiorul galetii va protejeaza hainele in timp ce invartiti mopul.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.