Luni-Vineri 9-16

Sony Joc Ps4 Wipeout Omega Collection

ID Produs: 81541

Garantie: 1 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Jocuri PC / Console

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Sony Joc Ps4 Wipeout Omega Collection de la Sony

wipeout omega collection ps4 este un joc de tip simulator lansat de sony la data de  07.06. 2017. wipeout este sinonim cu playstation – un joc de combat racing ultra-rapid care sfideaza gravitatia si defineste generatii de jucatori. 

renumit pentru viteza ametitoare muzica inconfundabila si haosul pur din multiplayer wipeout a fost lansat pe fiecare generatie de console playstation inca din 1995. acum ia cu asalt playstation 4 si playstation 4 pro! 

wipeout: omega collection ofera continut din wipeout hd wipeout hd fury si wipeout 2048 cu 26 de circuite disponibile pe ambele sensuri 46 de nave unice o multime de moduri de joc si muzica noua alaturi de track-uri clasice. veteranii wipeout au un motiv sa revina de la „ pensieiar pilotii noi isi pot face acum debutul in cel mai spectaculos joc de curse de pe playstation 4. 

multumita puterii de procesare si latimii de banda a memoriei consolei ps4 toate texturile din joc au fost refacute. in comparatie cu jocurile originale texturile sunt acum mult mai detaliate: poti admira pana si cele mai mici detalii ale navelor si ale traseelor. pe langa aceste imbunatatiri grafice a fost adaugata si optiunea hdr care ofera un excelent nivel al contrastului. wipeout: omega collection va avea si suport pentru 4k hdr iar puterea de procesare suplimentara a consolei ps4 pro va permite redarea fluida a detaliilor la o rezolutie de patru ori mai mare decat rezolutia nativa a modelului standard ps4. 

  • grafica imbunatatita: compatibil cu ps4 si ps4 pro. 4k hdr pe ps4 pro.
  • sub capota: wipeout: omega collection ofera continut din wipeout hd wipeout hd fury si wipeout 2048.
  • rapid combat racing: ataca cele mai stranse viraje cele mai periculoase pante si cele mai ametitoare loop-uri si elimina-ti adversarii cu armele folosite exact atunci cand este nevoie.
  • multiplayer competitiv: joaca online cu prietenii in curse pentru opt jucatori sau in mod split screen pentru doi jucatori pe aceeasi consola.
  • General
    • Platforma
      PS

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.