Luni-Vineri 9-16

Set joc educativ LUK, varsta 5 ani, Exercitii interdisciplinare anotimpuri Editura Kreativ EK1403

ID Produs: 148845


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Jocuri

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Set joc educativ LUK, varsta 5 ani, Exercitii interdisciplinare anotimpuri Editura Kreativ EK1403 de la Mimorello

Jocul educativ LUK consta intr-un set format din patru caiete cu exercitii si o cutiuta din plastic. Aceasta din urma are un capac transparent si contine 12 jetoane, fiecare dintre acestea fiind numerotat de 1 la 12 si avand pe spate cate un model colorat diferit. Jocul este dedicat copiilor cu varste cuprinse intre 5–8 ani, cele patru caiete cuprinzand exercitiile alcatuite in conformitate cu programa scolara in vigoare. Caietele contin exercitii interdisciplinare, impartite in patru tematici care au la baza cele patru anotimpuri.

LUK este un joc educativ ce contribuie la dezvoltarea mai multor abilitati – perceptia vizuala, atentia distributiva, concentrarea, memoria, imaginatia, logica, dar si capacitatile motorii, respectiv coordonarea mana-ochi. In plus, controller-ul ofera un feedback imediat, precum si posibilitatea autocorectarii eventualelor greseli. Tematica fiecarui caiet se incadreaza in programa scolara actuala, astfel ca jocul poate fi folosit cu succes atat la scoala, cat si acasa.

LUK se poate juca doar cu ajutorul controller-ului, indispensabil pentru verificarea rezultatelor! Acesta contine 12 jetoane numerotate si cu model diferit pe verso.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.