Luni-Vineri 9-16

Placa senzoriala Kruzzel cu 14 activitati in 1 Ursulet

ID Produs: 222152


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 6 zile

254,99 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 10.39 lei/luna

Descriere Placa senzoriala Kruzzel cu 14 activitati in 1 Ursulet de la Kruzzel

Descriere si specificatii

Varsta: 1-5 ani
 
Pentru: Baieti si Fetite

Aceasta placa senzoriala cu 14 activitati in 1 este o modalitate minunata de a sustine dezvoltarea copilului dumneavoastra si de a-i oferi ore de distractie educativa.

Cu elemente variate si o constructie durabila din lemn si metal, aceasta jucarie va ramane o resursa valoroasa pentru familie pentru mult timp de acum inainte.

Dezvoltare senzoriala - Placa senzoriala solicita copilul sa se concentreze si sa manipuleze diferite elemente.

Acest lucru contribuie la dezvoltarea abilitatilor manuale, concentrarii si rabdarii, calitati esentiale atat in mediul scolar, cat si in alte aspecte ale vietii.

O multime de elemente de invatare 

Aceasta jucarie ofera nu mai putin de 14 elemente pentru a invata, manipula si explora lumea inconjuratoare, pregatindu-i pe cei mici pentru provocarile vietii.

Educativa - Manipularea diferitelor obiecte de pe placa ii permite copilului sa exploreze texturi, culori, forme si modele diverse.

Acest proces contribuie la dezvoltarea simturilor si la intelegerea mai buna a lumii inconjuratoare.

Confectionata din lemn si metal

Jucariile din lemn sunt renumite pentru durabilitatea lor si rezistenta la deteriorare, astfel ca vor rezista in conditii perfecte de-a lungul anilor.

Aceasta este o jucarie menita sa fie transmisa din generatie in generatie, ramanand utila nu doar unui copil, ci intregii familii.

SPECIFICATII:

Culoare: Nuante de maro si bej

Material: Lemn, Metal, Plastic

Numar de elemente de manipulare: 14

Model: Ursulet

Dimensiuni: 39 x 29,7 x 9 cm

Greutate: 1,196 kg

Greutate in ambalaj: 1,485 kg

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.