Luni-Vineri 9-16

Proiector cu 12 povesti si lampa de veghe, Limba Romana Mideer CT7026RO

ID Produs: 223144


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 6 zile

148,99 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere Proiector cu 12 povesti si lampa de veghe, Limba Romana Mideer CT7026RO de la Mideer

Varsta: 3-9 ani
 
Pentru: Baieti si Fetite

Descoperiti Magia Povestilor!

Cu ajutorul acestui proiector, vei calatori intr-o lume de basm. Proiecteaza imagini captivante pe perete si citeste-i copilului tau cele mai iubite povesti din brosura!

Proiectorul ofera 4 functii uimitoare:

Proiector cu 12 diapozitive de povesti:

Transforma serile in aventuri magice cu cele mai indragite povesti precum Cenusareasa, Pinocchio, Degetica, Printul fericit, Baiatul care a strigat Lupul, Omul de turta dulce, Ridichea uriasa, Vreau sa zbor spre cer, Scufita Rosie, Ratusca cea urata, Vulpea si pisica, Cei trei purcelusi. Fiecare poveste este insotita de 8 imagini.

Proiector de cer instelat: Transforma camera intr-un univers al stelelor pentru un somn linistit.

Lampa de veghe cu oprire automata: Lampa de veghe se stinge automata dupa 15 minute, asigurandu-va ca micutul dumneavoastra doarme in liniste.

Lanterna: Folositi lanterna pentru aventuri nocturne.

Brosura cu povesti disponibila si in Limba Romana!

Proiectorul este extrem de usor de utilizat si ajuta la dezvoltarea imaginatiei, limbajului si atentiei copilului dumneavoastra.

Are dimensiuni de 21,2 x 15,5 x 8,5 cm si este fabricat din materiale non-toxice, in conformitate cu reglementarile EN71.

Recomandat pentru copiii cu varsta de peste 3 ani. Transformati fiecare seara intr-o aventura magica!

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.