Luni-Vineri 9-16

Masina de politie Transformer Roboforces, cu telecomanda si lumini Toi-Toys TT25854A

ID Produs: 222111


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 6 zile

204,99 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere Masina de politie Transformer Roboforces, cu telecomanda si lumini Toi-Toys TT25854A de la Toi-Toys

Descopera fascinatia jucariei Masina-Robot cu Telecomanda Toi Toys Transformer Politie! Aceasta inovatie aduce o experienta captivanta si versatila pentru copii, oferindu-le posibilitatea de a controla miscarile masinii-robot printr-o telecomanda usor de folosit.

Beneficii:

  • : Aceasta jucarie captivanta poate fi transformata intre o masina obisnuita si un robot uimitor, oferind o varietate de scenarii de joaca si stimuland creativitatea copiilor.
  • : Prin controlul precis al miscarilor masinii-robot cu ajutorul telecomenzii, copiii isi pot imbunatati abilitatile motorii fine si coordonarea ochi-mana.
  • : Functia de lumina adauga un plus de realism si entuziasm la fiecare sesiune de joaca, oferind copiilor o experienta captivanta si interactiva.
  • : Telecomanda este conceputa pentru a fi usor de folosit de catre copii, promovand independenta si increderea in sine.
  • : Fabricata din materiale de calitate, aceasta masina-robot este durabila si rezistenta la utilizarea intensiva, oferind ore nelimitate de distractie.
  • : Cu capacitatea sa de transformare si functiile interactive, aceasta jucarie este recomandata pentru a stimula imaginatia si creativitatea copiilor.

Cu bateriile necesare (3 x AA pentru masina 2 x AA pentru telecomanda), aceasta masina-robot este pregatita sa ofere distractie neintrerupta. In plus, dimensiunile cutiei (aproximativ 33 x 23 x 15 cm) fac aceasta jucarie potrivita pentru a fi oferita celor mici.

Recomandata de la varsta de 6 ani, Masina-Robot cu Telecomanda Toi Toys Transformer Politie aduce o combinatie perfecta intre inovatie, distractie si dezvoltare pentru micutii aventurieri. Transforma timpul de joaca intr-o experienta captivanta cu aceasta jucarie captivanta si plina de actiune!

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.