Luni-Vineri 9-16

LEGO® DUPLO® Pod si sine de cale ferata 10872

ID Produs: 110837


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 9 zile

127,99 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere LEGO® DUPLO® Pod si sine de cale ferata 10872 de la LEGO®

Adauga acest set LEGO® DUPLO® 10872 Pod si sine de cale ferata la oricare set de tren DUPLO nou sau existent, si dezvolta abilitati de constructie timpurii pe masura ce copilasul tau construieste podul inalt, si aranjeaza sinele trenului de jucarie dupa bunul plac.

Ajuta-ti prescolarul sa puna caramida galbena de actiune pe sine pentru a face trenurile compatibile DUPLO sa claxoneze cand trec peste ea. Include si o figurina muncitor constructor LEGO DUPLO, 2 caramizi separate, o lopata si o valiza pentru a prelungi joaca pe roluri si distractia povestilor.

CARACTERISTICI GENERALE

Pentru Baieti Fete
Varsta 2 - 5 ani
Colectie Duplo
Subcolectie DUPLO Town
Material Plastic
Numar piese 26
Numar figurine 1
Abilitati dezvoltate Indemanarea Concentrarea Creativitatea Imaginatia
Culoare Multicolor
  • General
    • Varsta
      2-5
    • Colectie
      Duplo

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.