Luni-Vineri 9-16

LEGO Creator Expert Ford Mustang GT 1967 (10265)

ID Produs: 117189

2 ani



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 14 zile

842,99 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 34.35 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere LEGO Creator Expert Ford Mustang GT 1967 (10265) de la LEGO®

Descopera magia unui muscle car american legendar al anilor 60 cu LEGO® Creator Ford Mustang, prevazut cu o caroserie pe albastru inchis si dungi albe de curse, priza de aer pe capota, logo-ul Mustang printat pe o placa pusa pe fata masinii, embleme GT si jante cu 5 spite si cauciucuri aderente. Creata in colaborare cu Ford, aceasta replica autentica are si diverse elemente pentru personalizare, care includ o selectie de placi cu numere de inmatriculare, un supercharger, o aripa spate, guri de esapament, un spoiler frontal si un rezervor cu protoxid de azot.

Poti chiar ridica puntea spate pentru a-i da masinii un aspect si mai intimidant! Inlatura acoperisul sau deschide usile pentru a accesa interiorul detaliat cu scaune atractive, radio, sistem de directie functional si o consola. Depoziteaza lucruri in portbagaj sau ridica capota pentru a dezvalui motorul detaliat 390 V8 cu baterie, furtunuri si filtru de aer. Acest set avansat de constructie a fost creat pentru a oferi o experienta de constructie satisfacatoare, plina de nostalgie si reprezinta o piesa de rezistenta in casa sau in biroul oricarui pasionat de masini.

Replica autentica a masinii Ford Mustang are caroserie pe albastru inchis cu dungi albe de curse, priza de aer, jante cu 5 spite si cauciucuri aderente, precum si o selectie de elemente extra pentru personalizare.

Deschide usile sau inlatura acoperisul pentru a accesa interiorul detaliat cu scaune atractive, radio, consola si sistem de directie functional.

Deschide portbagajul pentru a depozita diverse lucruri si ridica capota pentru a dezvalui un motor Ford Musang detaliat, de tip V8, cu baterie, furtunuri si filtru de aer.

Include si o placa pe fata cu logo-ul mustang printat si doua embleme GT printate.

Personalizeaza-ti propriul Ford Mustang cu supercharger-ul inclus, aripa spate, gurile de esapament, spoiler-ul fata si un rezervor cu protoxid de azot.

Alege dintr-o selectie de numere de inmatriculare.

Ridica capota si admira motorul detaliat.

Ajusteaza puntea spate pentru a oferi masinii un aspect intimidant!

Masoara peste 10 cm inaltime, 34 cm lungime si 14 cm latime.

  • General
    • Varsta
      16+
    • Colectie
      Creator
    • Numar piese
      1471

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.