Luni-Vineri 9-16

LEGO Nasa Apollo 11 Lunar Lander

ID Produs: 134898

2 ani



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Jucarii LEGO

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere LEGO Nasa Apollo 11 Lunar Lander de la LEGO®

Sarbatoreste prima aselenizare cu acest set LEGO Creator Expert 10266 NASA Apollo 11 Lunar Lander, dezvoltat in cooperare cu NASA pentru a marca aniversarea de 50 de ani de la evenimentul istoric care a captivat intreaga lume. Acest model colectionabil este o redare fidela a modulului lunar Apollo 11 numit si The Eagle, plus o sectiune a suprafetei lunii, cu cratere, urme de pasi si steagul Statelor Unite. Modulul de coborare este echipat cu picioare de aterizare si panouri aurii, compartimente cu camera video si oglinda laser care se deschid, plus o scara, iar modulul de ascensiune are interiorul detaliat si destul spatiu pentru 2 astronauti. Finisat cu o placa cu numele vehiculului, acest model poate fi expus pentru a atrage toata atentia celor din birou sau de acasa si ofera o provocare satisfacatoare si o experienta plina de nostalgie. Include 2 minifigurine astronauti cu decoratii NASA si vizoare aurii.
  • Include 2 minifigurine astronauti cu decoratii NASA si vizoare aurii.
  • Acest set LEGO avansat este un model detaliat reprezentand modulul de aselenizare Eagle cu module separate de coborare si ascensiune, plus o sectiune a suprafetei lunare cu cratere, urme de pasi si steag al Statelor Unite.
  • Modulul de coborare include picioare si panouri aurii noi pentru iunie 2019, compartimente cu camera video si oglina laser care se deschid plus scara.
  • Modulul de ascensiune are interiorul detaliat si spatiu pentru 2 astronauti.
  • Accesoriile includ o camera video construibila si un retroreflector laser.
  • Elementele decorate noi pentru iunie 2019 includ o placa cu numele modulului de aselenizare Apollo 11 si piese aurii.

 

CARACTERISTICI GENERALE

Pentru Baieti Fete
Varsta 16 ani +
Subcolectie LEGO Creator
Material Plastic
Numar piese 1087
Numar figurine 2
Abilitati dezvoltate Concentrarea Inteligenta Coordonarea mana-ochi Functiile motorii Gandirea Creativitatea Atentia Imaginatia
Culoare Gri

DIMENSIUNI

Lungime 20 cm
Latime 22 cm
Inaltime 20 cm
  • General
    • Varsta
      16+
    • Colectie
      Creator

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.