Luni-Vineri 9-16

LEGO® Creator Locomotiva Crocodil

ID Produs: 147855


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Jucarii LEGO

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere LEGO® Creator Locomotiva Crocodil de la LEGO®

Relaxează-te și scapă de rutina zilnică cu acest proiect de construit. Dacă pasiunea pentru modele de trenuri nu te-a părăsit niciodată atunci te vei bucura nespus construind detaliile uimitoare ale Locomotivei Crocodil, un clasic îndrăgit din epoca de aur a trenurilor.

Inspirat de locomotiva Class Ce 6/8 II, construită pentru prima dată de către Swiss Federal Railways între 1919 și 1927, acest model LEGO minunat este plin de detalii autentice. Cu biele care se mișcă în timp ce roțile se învârt și pantografe articulate care se pot ridica și coborî, acest model este plin de surprize și lucruri de explorat. Îndepărtează acoperișul pentru a accesa compartimentul echipajului și folosește cele 2 minifigurine LEGO pentru a aduce la viață povestea acestui tren emblematic. Adaugă componentele Powered UP (disponibile separat) pentru a motoriza locomotiva.

Locomotiva Crocodil 10277 face parte din colecția de modele LEGO pentru adulții care apreciază un design interesant și inedit. Este și un cadou fantastic pentru iubitorii de modelism și trenuri.

  • Acest model LEGO Locomotiva Crocodil 10277 este perfect pentru adulți care vor să construiască o locomotivă istorică și pentru iubitorii de trenuri care vor un proiect nou de lucru în hobby-ul lor preferat.
  • Bucură-te de o provocare și o răsplată pe măsură aducând la viață acest tren emblematic, apoi explorează detaliile și funcțiile care aduc omagiu clasicei Locomotive Crocodil.
  • Cele 2 minifigurine LEGO cu unelte, secțiunea de șină de suport și plăcuța cu informații îți vor da noi lucruri de descoperit odată ce ai terminat de construit trenul.
  • Acest set de construit este ideal pentru fanii modelismului, iubitorii de trenuri și fanii LEGO. Este un cadou creativ fantastic pentru o zi de naștere și va oferi ore întregi de relaxare și bucurie.
  • Acest tren LEGO Locomotiva Crocodil 10277 măsoară peste 16 cm înălțime, 52 cm lungime și 8 cm lățime. Va fi piesa de rezistență din colecția ta, fie că îl vei pune în bibliotecă, pe birou sau oriunde îți dorești. Arată-l lumii cu mândrie!
  • Poți începe construcția de îndată pentru că nu are nevoie de baterii. Pentru a motoriza locomotiva, vei avea nevoie de componentele Powered UP – Cutia de Baterii 88009 și Motorul L 88013 (disponibile separat).
  • Acest set de construit pentru adulți include o carte cu ghidul de construcție, inclusiv detalii istorice și informații legate de design-ul trenului și al modelului LEGO care te vor inspira.
  • General
    • Varsta
      18+
    • Colectie
      Creator

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.