Luni-Vineri 9-16

Lego Star Wars - Republic Gunboat, 3292 piese, 75309

ID Produs: 166639


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Jucarii LEGO

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Lego Star Wars - Republic Gunboat, 3292 piese, 75309 de la LEGO®

Retrăiește Bătălia de pe Geonosis din Star Wars: The Clone Wars cu acest model LEGO incredibil al celebrei Republic Gunship  (75309). O navă emblematică a războiului Clonelor, acum în varianta Ultimate Collector Series, faimoasa Low Altitude Assault Transport (LAAT) este reprodusă în detaliu excepțional folosind cărămizi LEGO, și include carlingile pilotului și a copilotului, turele laser pe brațe articulate, 2 tunuri uriașe în partea superioară, aripi imense, uși laterale uriașe și rampă de încărcare plus detalii la interior.

Votată de către fanii LEGO pentru a deveni un set UCS (Ultimate Collector Series), acest model fantastic include un stand de expunere cu plăcuță cu informații și două minifigurine: Un Comandant Clonă și Maestrul Jedi Mace Windu. Instrucțiunile pas-cu-pas sunt include pentru ca tu să te poți lăsa purtat de această provocare de construcție și să te bucuri de procesul creativ.

Ca parte a colecției premium LEGO Star Wars pentru adulți, acest set formidabil va fi un cadou de neuitat pentru tine, un fan înfocat Star Wars sau un iubitor de LEGO.

republic-gunship-lego-75309-b.jpgrepublic-gunship-lego-75309-c.jpgrepublic-gunship-lego-75309-d.jpgrepublic-gunship-lego-75309-e.jpg

LEGO Star Wars Republic Gunship:

  • Bucură-te de timpul petrecut construind prima versiune UCS a celebrei Republic Gunship (75309), exact ca cele văzute în timpul Bătăliei de pe Geonosis în serialul Star Wars: The Clone Wars.
  • Acest model este plin de detalii și funcții autentice, inclusiv cele 2 carlingi ale pilotului și copilotului, turele laser pe brațe articulate, 2 tunuri uriașe în partea superioară, aripi imense, uși laterale uriașe și rampă de încărcare.
  • Standul navei include o plăcuță cu informații și are spațiu pentru cele 2 minifigurine LEGO Star Wars incluse: un Comandant Clonă cu un blaster și Mace Windu cu un lightsaber.
  • Republic Gunship a fost votată de către fanii LEGO pentru a deveni următorul set Ultimate Collector Series (UCS) într-un sondaj online. Așa că iat-o!
  • Modelul este gigantic – așezat pe stand el măsoară peste 33 cm înălțime, 68 cm lungime și o anvergură colosală de 74 de cm! Acesta este un set LEGO pe care ceilalți nu îl vor uita prea curând și unul care vei vrea cu siguranță să îl pozezi și să îl arăți prietenilor odată ce l-ai construit!
  • Acest set format din 3292 de piese include instrucțiuni ilustrate pas cu pas, așa că chiar și un fan Star Wars care descoperă LEGO pentru prima oară poate începe să construiască acest model complex cu încredere.
  • Acest model LEGO Star Wars pentru adulți face parte dintr-o colecție de seturi de construcție special create pentru tine, colecționarul cu discernământ care apreciază proiecte DIY creative pentru relaxare.

republic-gunship-lego-75309-a.jpg

Varsta 18+
Numar piese 3292
Culoare Multicolor
  • General
    • Varsta
      18+
    • Colectie
      Star Wars

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.