Luni-Vineri 9-16

LEGO 75341 Star Wars Landspeeder-ul lui Luke, 1889 piese

PRET SPECIAL
ID Produs: 180233


Disponibilitate:
In stoc magazin limitat


1.149,00 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 46.81 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere LEGO 75341 Star Wars Landspeeder-ul lui Luke, 1889 piese de la LEGO®

Călătorește pe planeta deșertică Tatooine în timp ce construiești prima versiune LEGO Star Wars Ultimate Collector Series Landspeeder-ul lui Luke (75341) apărută vreodată. Folosește noi tehnici de construcție și piese LEGO create special pentru acest set și reasamblează acest vehicul emblematic până la cel mai mic detaliu. De la parbrizul cabinei până la motorul cu turbină căruia îi lipsește fuzelajul, acest model exclusiv are toate detaliile pe care le ții minte din filmul Star Wars: A New Hope.
Vehiculul măsoară peste 49 cm lungime și include un stand pentru a recrea efectul de plutire. Setul este completat de o placă pe care sunt incluse date tehnice despre Landspeeder-ul X-34 și 2 minifigurine: Luke Skywalker cu un lightsaber și electrobinoclu,  și C-3PO într-o variantă nouă pentru anul 2022.
Acest set de colecție LEGO Star Wars pentru adulți este un cadou minunat pentru tine, un alt fan înrăit Star Wars, sau desigur orice constructor LEGO avansat. Include instrucțiuni pas cu pas pentru ca tu să te poți bucura la maxim de această construcție complexă.
 

lego_75341_landspeeder_a.jpglego_75341_landspeeder_b.jpglego_75341_landspeeder_c.jpglego_75341_landspeeder_d.jpg

Caracteristici

LEGO Star Wars Landspeeder-ul lui Luke:

  • Descoperă puterea Forței creative – construiește și expune cu mândrie prima versiune UCS apărută vreodată a celebrului LEGO Landspeeder-ul lui Luke (75341) din filmul Star Wars: A New Hope.
  • 2 minifigurine LEGO cu personaje celebre Star Wars – Luke Skywalker cu un lightsaber și electrobinoclu,  și C-3PO, plus o placă ce afișează date tehnice despre modelul Landspeeder X-34.
  • Recreează detalii autentice – folosește tehnici inventive pentru a construi detaliile inconfundabile ale vehiculului, de la parbrizul cabinei la motorul cu turbină descoperit care dezvăluie detaliile interne.
  • Stand de display – așază Landspeeder-ul pe stand pentru a recrea efectul de plutire al navei.
  • Acest set cu 1890 de piese va fi un cadou de necrezut pentru orice fan Star Wars, orice constructor avansat LEGO sau orice colecționar de seturi LEGO Star Wars UCS.
  • Modelul complet măsoară peste 10 cm înălțime, 49 cm lungime și 30 cm lățime.
  • Instrucțiuni ilustrate – setul include o carte cu detalii despre design-ul navei și instrucțiuni pas cu pas pentru construcția ei.
18 + ani
Vârsta recomandată
 

1889
Piese
 

LEGO Star Wars
Tema
  • General
    • Varsta
      18+
    • Colectie
      Star Wars

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.