Luni-Vineri 9-16

LEGO Creator Expert Titanic, 9090 piese

ID Produs: 182423


Disponibilitate:
In stoc magazin suficient

3.999,00 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 162.93 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere LEGO Creator Expert Titanic, 9090 piese de la LEGO®

În momentul în care a pornit în călătoria sa fatidică, în ziua de 10 Aprilie 1912, faimoasa navă deja capturase imaginația oamenilor din jurul lumii. Acum și tu poți aduce un omagiu acestui miracol al ingineriei cu colosalul LEGO Titanic (10294).

Acest model la scară 1:200 este format din 3 secțiuni și recreează cu atenție detaliile Titanicului. Secțiunile transversale dezvăluie detalii interne precum sala de mese de la clasa I, grandioasele scări principale, una dintre camerele cu boilere și numeroase cabine de la toate clasele. Adu la viață povestea Titanicului reconstruind detalii precum puntea de comandă a navei, punțile de promenadă, salonul de lectură, bazinul de înot și multe altele.

Acesta este cel mai mare model LEGO făcut vreodată, cu o lungime totală de peste 135 cm, iar cu peste 9000 de piese vei avea parte de numeroase ore de plăcere și relaxare în urma cărora vei avea un model absolut uimitor pe care să îl poți afișa cu mândrie.

lego-titanic-10294-a.jpglego-titanic-10294-b.jpglego-titanic-10294-c.jpglego-titanic-10294-d.jpg
  • Construiește o versiune LEGO absolut incredibilă a celei mai faimoase nave din lume, cu acest set LEGO Titanic 10294. Cu peste 9000 de piese, acest model oferă o provocare pe cinste!
  • Recreează toate detaliile istorice ale Titanicului cu această navă la scară 1:200. Detaliile autentice includ peste 300 de hublouri, puntea de comandă, bărcile de salvare, băncile, macaralele pentru marfă și multe altele.
  • Nava poate fi separată în 3 secțiuni, oferindu-ți o privire asupra interiorului detaliat. Construiește și admiră grandioasele scări, cabinele, sălile de mese, fumoarul, salonul de lectură și piscina.
  • Construiește și explorează detaliile autentice ale unei nave funcționale. Învârte elicele pentru a vedea pistoanele motoarelor cum se învârt. Ridică și coboară ancora și ajustează tensiunea cablului care leagă catargele.
  • Acest model colosal al navei Titanic este o piesă de colecție, un model istoric ce va fi apreciat indiferent de vârstă, și include suporturi pentru fiecare secțiune. Adaugă la provă plăcuțele cu numele navei pentru a completa ultimele detalii ale acestui set incredibil.
  • Un set care îi va da pe spate pe constructorii LEGO adulți, pasionații de istorie dar și cei fascinați de povestea Titanicului.
  • Cel mai mare set LEGO apărut vreodată, modelul Titanic măsoară peste 135 cm lungime, 44 cm înălțime și 16 cm lățime.
lego-titanic-10294-e.jpg
 
18 + ani
Vârsta recomandată
 

9090
Piese
 

LEGO Creator Expert
Tema
  • General
    • Varsta
      18+
    • Colectie
      Creator Expert

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.