Luni-Vineri 9-16

Lego Monkie Kid, Dragonul de la Rasarit, 880 piese

ID Produs: 187438


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Jucarii LEGO

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Lego Monkie Kid, Dragonul de la Rasarit, 880 piese de la LEGO®

Tinerii pot explora legenda Dragonului de la Răsărit cu acest set de joacă LEGO Monkie Kid Dragonul de la Răsărit (80037). Setul reimaginează poveștile clasice cu Dragonul de la Răsărit ca aventuri subacvatice și include un dragon articulat, cu 2 lansatoare cu arc, un Inel de Foc verde, plus un submarin de jucărie cu 2 lansatoare. Setul mai include și 4 minifigurine LEGO, inclusiv un personaj nou pentru 2022 – Dragonul de la Răsărit, Monkie Kid și Mr. Tang cu accesorii de scufundări. Submarinul lui Monkie Kid cu lansatoare și nava subacvatică a lui Savage aduc un plus de acțiune poveștii.

Vei găsi instrucțiuni pas-cu-pas în cutie dar poți folosi și aplicația gratuită LEGO Building Instructions pentru instrucțiuni digitale.

Jucăriile LEGO Monkie Kid se inspiră din poveștile cuprinse în Călătorie spre Apus și sunt un mod distractiv prin care copiii și adulții se pot bucura împreună de legenda lui Monkey King.

80037-300-a.jpg80037-300-b.jpg80037-300-c.jpg80037-300-d.jpg

LEGO Monkie Kid Dragonul de la Rasarit:

  • Copiii își pot reimagina basmele de legendă cu Dragonul de la Răsărit ca aventuri subacvatice cu acest set LEGO Monkie Kid.

  • 4 minifigurine LEGO – Monkie Kid, Mr. Tang, Dragonul de la Răsărit, plus accesorii de scufundare, o hartă și Toiagul de Aur.

  • Jucărie dragon articulat cu mini-submarin – dragonul include 2 lansatoare cu arc și un Inel de Foc verde, plus submarinul detașabil al Dragonului de la Răsărit cu 2 lansatoare.

  • Submarinul lui Monkie Kid are un lansator de proiectile și puncte de atașat toiagul și labele de înot, iar nava nava lui Savage are 2 harpoane detașabile.

  • Acest set LEGO Monkie Kid cu 880 de piese este perfect ca și cadou pentru copiii de 8+ ani care se bucură de povești de aventură cu personaje mitice.

  • Camionul măsoară peste 19 cm înălțime, 38 cm lungime și 16 cm lățime.

80037-600-e.jpg

 

8 + ani
Vârsta recomandată
 

880
Piese
 

LEGO Monkie Kid
Tema
  • General
    • Varsta
      8+
    • Colectie
      Monkie Kid

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.