Luni-Vineri 9-16

Lego City 60336 Tren de marfa, 1153 piese

ID Produs: 193003


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Jucarii LEGO

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Lego City 60336 Tren de marfa, 1153 piese de la LEGO®

Iată un cadou cu adevărat epic pentru copii și fanii trenurilor! Acest set LEGO City Tren de marfă (60336) este încărcat cu detalii și funcții și include o locomotivă cu tehnologie LEGO Powered Up, un vagon platformă cu 2 containere, un vagon deschis, un vagon dublu cu mașini și 33 de secțiuni de șină. Adaugă la asta stivuitorul telescopic, cele 2 mașini, marfa și 6 minifigurine și ai rețeta perfectă pentru nenumărate aventuri pe căile ferate.

 

Acest tren de jucărie uimitor include instrucțiuni ilustrate ușoare de urmat pentru fiecare model. Copiii de 7+ ani pot alege să construiască independent sau să se alăture prietenilor și familiei pentru o experiență grozavă de joacă și construcție în grup.

Seturile LEGO City pun copiii în mijlocul acțiunii cu vehicule, clădiri și personaje ca în realitate. Copiii învață astfel despre lumea din jurul lor în timp ce joacă povești care ilustrează viața de zi cu zi într-un mod distractiv și palpitant.

 

  • Tren de jucărie premium – setul LEGO City Tren de marfă (60336) este plin de detalii și funcții pentru ore nesfârșite de joacă.

  • Ce e în cutie? - include o locomotivă, un vagon platformă cu 2 containere, un vagon deschis, un vagon dublu cu 2 mașini, 33 de secțiuni de șină și 6 minifigurine.

  • Detalii și funcții – trenul și sunetele pot fi controlate folosind telecomanda inclusă sau un smartphone echipat cu aplicația LEGO Powered Up.

  • Un cadou pentru orice ocazie – acest tren de jucărie LEGO City va fi un cadou de neuitat pentru copiii și fanii trenurilor cu vârste de 7+ ani.

  • Include accesorii pentru minifigurine LEGO – o șurubelniță, o lopată, un walkie-talkie, un telefon, și piese în formă de fructe și legume.

  • Cutia de baterii necesită 6 baterii tip AAA (disponibile separat) iar telecomanda necesită 4 baterii tip AAA (disponibile separat).

  • Trenul măsoară peste 9 cm înălțime, 90 cm lungime și 6 cm lățime.

lego-60336-e.jpg

7 + ani
Vârsta recomandată
 
1153
Piese
 

LEGO City
Tema
  • General
    • Varsta
      7+
    • Colectie
      City

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.