Luni-Vineri 9-16

Lego Creator 10308 Expert de Craciun - Strada principala de sarbatori, 1514 piese

PRET SPECIAL
ID Produs: 193004


Disponibilitate:
In stoc magazin limitat


549,00 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 22.37 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Lego Creator 10308 Expert de Craciun - Strada principala de sarbatori, 1514 piese de la LEGO®

Dă startul sezonului magic cu setul LEGO Strada principală de sărbători (10308)!

E momentul să sărbătorești o tradiție festivă preferată construind cel mai recent set din colecția LEGO de iarnă. Construiește o scenă adorabilă de Crăciun, cu un magazin de jucării, magazin de muzică și cumpărători, proprietari de magazin și apartamentele lor primitoare. Apoi construiește tramvaiul și pregătește-l să-i ducă pe cumpărători in vizita prin orășelul de iarnă. Delectează-te cu construcția tuturor detaliilor acestui vehicul, incluzând locurile pentru 4 minifigurine. Poți chiar motoriza modelul, adăugând LEGO Powered Up și propriile șine și lumini (toate vândute separat).

Descoperă toate detaliile ale acestui proiect festiv: magazinul de muzica si cel de jucării piln de cadouri, deasupra lor 2 mici apartamente pentru ca proprietarii magazinelor să se odihneasca, o stație de tramvai ii așteaptă pe călători sa meargă acasă după orele petrecute la cumpăraturi și un copil așteaptă nerăbdător să trimită scrisoarea pentru Moș Crăciun prin poștă.

Setul conține și 4 broșuri de construcție, astfel că toată familia se poate bucura de construit împreună.

10308-300-a.jpg 10308-300-b.jpg10308-300-c.jpg 10308-300-d.jpg
  • O tradiție festivă – Momentele prețioase le vei petrece construind toate detaliile modelului Strada principală de sărbători (10308), care conține un magazin de jucării, un magazin de muzică, cumpărători, proprietari de magazin și apartamentele lor primitoare.
  • Sari în tramvai – Asamblează tramvaiului decorat pentru Crăciun, pregătește-l să transporte minifigurinele pentru vizita in orășel, include 4 locuri pentru pasageri.
  • Hai la cumpărături – Vizitează magazinul de jucării al lui Moș Crăciun și magazinul de muzică al lui H. Jollie ca să găsești jucării și instrumente muzicale care abia așteaptă să împlinească visurile de Crăciun ale cuiva.
  • Timp de relaxare –La finalul zilei de lucru, proprietarii de magazin se pot relaxa în apartamentele lor și te invită să descoperi atmosfera de familie și detalii precum un brad împodobit, cadouri, un pat deasupra magazinului de jucării și o zonă cu fursecuri si ceai deasupra magazinului de muzică.
  • 6 minifigurine – Setul include 2 cumpărători, un copil care trimite o scrisoare lui Moș Crăciun, 2 proprietari de magazin și un vatman.
  • Compatibil cu Powered Up – Motorizează modelul adăugându-i LEGO Powered Up și opțiunea de a-i atașa propriile șine și lumini (toate vândute separat)
  • Dimensiuni – Tramvaiul măsoară 10 cm în înălțime și 17 cm în lățime. Clădirile impreună una lângă cealaltă măsoară 22 cm înălțime si 32 cm lungime.
  • Pentru adulți și familii – Acest set LEGO face parte dintr-o gamă de seturi de construcție concepute pentru adulți și este și o construcție de care să te bucuri alături de familie și prieteni sau un cadou perfect pentru iubitorilor Crăciunului.
10308-600-e.jpg
18 + ani
Vârsta recomandată
 

1514
Piese
 

LEGO Creator Expert
Tema
  • General
    • Varsta
      18+
    • Colectie
      Creator Expert
      Craciun

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.