Luni-Vineri 9-16

Lego Disney - Castel Disney 43222, 4837 piese

PRET SPECIAL
ID Produs: 222539


Disponibilitate:
In stoc magazin limitat


1.999,00 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 81.44 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Lego Disney - Castel Disney 43222, 4837 piese de la LEGO®

Împărtășește dragostea față de prințesele Disney și partenerii lor cu acest set LEGO® ǀ Disney: Castelul Disney (43222). Bazat pe cunoscutele filme Disney , acest set detaliat conține diferite camere, referințe clasice Disney, detalii nostalgice plus o capsulă de timp specială comemorativă a 100 de ani de filme Disney, toate acestea regăsindu-se într-un castel care poate fi expus. De asemenea, include o scenă de dans care se rotește în sala de bal și un șemineu „fermecat” care se rotește pentru a descoperi emblematica roată de tors din Frumoasa din pădurea adormită.

Acest set premium detaliat LEGO include 8 minifigurine întruchipând cunoscutele personaje din îndrăgitele filme Disney – Cenușăreasa, Prințul fermecător, Albă ca Zăpada, Prinț Florian, Prinț Naveen, Rapunzel și Flynn Rider. Minifigurinele incluse îi încurajează constructorii mai mici să interpreteze diferite roluri, dar acest set nu este doar o jucărie. Acest castel colecționabil impresionant arată incredibil de bine expus.
 

• Împarte bucuria – Oferă oricărui fan de prințese Disney de 18+ ani setul LEGO® ǀ Disney: Castelul Disney (43222), fiind un cadou plin de detalii care inspiră creativitatea.
• Expune construcția ta- Acest set detaliat conține 4837 de piese care creează nivelele multiple ale castelului plin de camere, detalii și funcționalități care stârnesc bucurie și nostalgie la fiecare pas.
• Construcție creativă – O construcție provocatoare plină de detalii ascunse de care se va bucura orice fan Disney. Descoperă lumea castelului în timp ce o aduci la viață și creezi un model impresionant de etalat.
• Cadou distinctiv – Castelul măsoară peste 80 cm înălțime, 59 lățime, 33 adâncime și este o idee de cadou distractivă pentru tine sau pentru orice pasionat de filme Disney.

Varsta 18+
Poveste/Personaj Disney
Material Plastic
Numar piese 4837
Abilitati dezvoltate Imaginatia
Culoare Multicolor
  • General
    • Varsta
      18+
    • Colectie
      Disney

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.